The Product Journey

Două prezentări, sesiune Q&A, dezbateri și discuții libere

CLUJ NAPOCA

Tech’nTrade Cluj
27 feb 2020
ora 18.00

Intrarea Liberă

O seară dedicată fascinantei călătorii pe care o parcurgem în conceperea, crearea, dezvoltarea și lansarea pe piață a unui produs sau a unui serviciu. Gândit ca o seară amicală de club dedicate celor pasionați de inovație și dezvoltarea de produse și servicii digitale, evenimentul va include prezentări scurte ale speakerilor, urmate de o sesiune de Q&A, dezbateri și discuții libere.

Speakeri: Andrei Adam, Product Manager 3 Pillar și Tutor al Școlii SPOR și Mihai Frențiu, Startups Incubator Coordinator și Product Manager la Metro Systems România

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Acest eveniment este destinat tuturor celor care sunt pasionați de crearea, dezvoltarea și lansarea cu success a unui produs. Fie că își doresc o carieră ca Business Analyst, Product Owner, Product Manager sau pur și simplu vor să înțeleagă călătoria plină de peripeții presupusă de nașterea unui produs sau serviciu, clujenii sunt invitați să participle la o seară de club care va include scurte prezentări ale celor doi speakeri, urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri și de o dezbatere liberă la care pot participa toți cei prezenți.

Ce trebuie să știi

Durata, locul și formatul
Joi 27 Februarie, începând cu ora 18.00, la Tech’nTrade Cluj, Strada Teodor Mihali nr. 62, parter. Mini-conferință a celor doi speakeri, urmată de Q&A și open debate.
Participare
Clubul Tech’nTrade are o capacitate de circa 70 de locuri, intrarea este liberă. Ne așteptăm la un interes foarte mare pentru acest eveniment, de aceea vă rugăm să vă înscrieți pe lista participanților pentru a putea organiza evenimentul în condiții optime și a vă garanta prezența a eveniment.
Limba de comunicare
Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
Cost de participare
Intrarea este liberă
Înregistrare foto și video
Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își vor exprima acordul în scris în acest sens, conform GDPR.
Cine livrează acest curs
Andrei Cismaru

Andrei Adam are o experiență bogată în product development, o experiență acumulată în companii și industrii dintre cele mai diverse (Accenture – payments, PaddyPowerBetfair – gambling, hipMenu – food delivery, 3 Pillar Global – pharma). Cariera în industria IT i-a fost precedată de o perioadă de 10 ani cu roluri în industria bancară (BT, ABN AMRO, BRD).

A publicat o carte cu caracter introductiv în lumea dezvoltării de produs, a publicat două cărți cu povești în versuri pentru copii, este pasionat de product management, de scris și fotografie. La Școala SPOR, Andrei Adam susține programele educaționale de Product Management.

mihai frentiu
Mihai Frențiu

Mihai Frențiu are o largă experiență în industria IT și în copanii de servicii, lucrând pe rând ca web designer, web developer, product owner, software analyst, SEO expert și service engineer. Este absolvent de Cibernetică la ASE București și are certificări de Scrum Product Owner și SAFe4 Lean/Agile Methodologies.

Lucrează de opt ani în echipa Metro Systems România și recent a devenit coordonatorul incubatorului de startupuri dezvoltat de Metro Systems la Cluj, dar are și o experiență antreprenorială consistentă, ca fondator al unei companii care produce și vinde online cravate și papioane.

Programele Educaționale ale Școlii SPOR

Un nou model de workshop, care oferă inițierea în domeniul Data Protection pentru toți cei interesați de o carieră în sectorul legalității și securității prelucrării datelor.
Tudor Galoș
A micro-MBA for HR professionals. Internationally accredited certification programme, developed in partnership with the University of Suffolk – delivered by Professor Andrew Taylor – Senior Lecturer at Staffordshire University.
Andrew Taylor
Asigurarea Calității Produselor Software este un element strategic tot mai important în relația pe termen lung dintre producătorii de software și clienții lor.
Monica Chiș
Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Andrei Cismaru
Un curs de scriere creativă care prilejuiește o călătorie fascinantă și educativă în lingvistică, semiotică, psihologie, sociologie și antropologie, totul condimentat cu mult umor.
Florin Dumitrescu
De la definiție la strategie, de la roluri la tactici de abordare, de la nevoie la metodologii care să ajute implementarea și, nu în ultimă instanță, de la motivație la rafinamentul proceselor de gândire.
Andrei Adam
Masterclass pentru antreprenori, profesioniști și practicieni din HR și Marketing
Doru Șupeală
A pragmatic approach to identifying, analysing, quantifying and managing risks and opportunities by Peter Leeson, Culture and Transformation Consultant.
Peter Leeson
Credem că, în România, avem urgentă nevoie de un nou model de leadership, bazat pe empatie, modestie, pricepere, exemplu personal, disponibilitate și responsabilitate pe termen lung. Explorăm acest model împreună.
Doru Șupeală
Succesul în afaceri nu vine din noroc sau întâmplare, ci din planificare.
Florin Șomodi
Masterclass de două zile pentru antreprenori, top manageri și profesioniști din Marketing și Advertising susținut de Mihai BONCA, CEO BrandArchitects.
Mihai Bonca
A micro-MBA for HR professionals. Internationally accredited certification programme, developed in partnership with the University of Suffolk – delivered by Professor Andrew Taylor – Senior Lecturer at Staffordshire University.
Andrew Taylor

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed