Programe Educaționale

Cluj Business & Tech Club

Evenimentele noastre aduc împreună mai ales lideri de organizații moderne, oameni de afaceri din Transilvania, CEOs și manageri

Construim comunitatea Cluj Business & Tech Club din dorința de a oferi oportunități de educație informală, socializare și parteneriat pentru cei mai ambițioși, curajoși și moderni antreprenori, manageri și profesioniști din economia cunoașterii. Evenimentele noastre aduc împreună mai ales lideri de organizații moderne, oameni de afaceri din Transilvania, CEOs și manageri, cu scopul de a construi relații de colaborare și parteneriat, dar mai ales de a împărtăși idei actuale și importante din zona de business, antreprenoriat și tehnologie. Întâlnirile clubului vor fi recurente și vor avea loc o dată la 5-6 săptămâni, în spațiul primitor al companiei Cloudflight, în cadrul Cluj Business Campus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Ne adresăm antreprenorilor, profesioniștilor din sectoarele moderne ale economiei cunoașterii, managerilor, liderilor de business și tuturor celor interesați de evoluția și inovațiile din domeniul leadershipului și conducerii organizațiilor. Ne îndreptăm către cei care sunt dedicați dezvoltării profesionale continue și care caută să inspire schimbări pozitive în companiile din care fac parte. Suntem convinși că liderii puternici și inovatori sunt cheia pentru construirea unei culturi organizaționale sănătoase și progresive.

Conceptul

Explorăm actualitatea mediului de business, tendințele  cele mai importante și analizăm împreună transformarea continuă a conceptului de leadership. Vom analiza impactul conducerii eficiente asupra modului în care organizațiile înțeleg și își gestionează echipele.

Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie.
Vrem sa promovăm creativitatea in business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Structura cursului

Invitații vor susține prezentări captivante și aplicate în domeniul leadership-ului, cu durata de aproximativ 30-45 de minute, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Vom avea, de asemenea, momente de networking pentru a facilita schimbul de idei și construirea de conexiuni între membri.

Ce trebuie să știi
  • Aproximativ 160 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Intrarea este pe bază de rezervare sau invitație.
  • Pentru orice întrebare aveți despre acest program, scrieți la info@scoalaspor.ro
Cine livrează acest curs
Cluj Business & Tech Club

Formular de pre-înscriere

Dacă ești interesat(ă) de acest program, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte Programe Educaționale

Comunitate profesională care susține și promovează practici inovatoare și sănătoase pentru dezvoltarea organizațiilor, organizând evenimente informale de învățare și socializare. Dacă vrei să fii un game changer în HR, te așteptăm să te alături comunității noastre!
CMC a fost creat ca un hub de learning și conlucrare „pe bune”, din care toți să tragem cele mai bune foloase, în moduri elocvente și prietenoase. Evenimentul e gândit sub forma unor întâlniri lunare cu caracter informal dedicat specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a Marketingului.
Doru Șupeală
Conferințe publice, educație informală și interactivă. Creștem Lideri. Construim Viitor. Aducem în fața publicului personalități excepționale, lideri autentici cu idei valoroase și experiențe interesante, împărtășite prin dezbatere și interacțiune.
Costin Dămășaru
În parteneriat cu șapte companii IT cu prestigiu și bună reputație, dezvoltăm și integrăm profesional cei mai buni oameni ai următoarei generații de ingineri software din România.
Vlad Ionescu
Workshop de Creativitate și Inovație focalizat pe Business și crearea de valoare economică nouă. Ideal pentru antreprenori, manageri și lideri de echipe, în organizațiile care înțeleg contribuția strategică a creativității.
Doru Șupeală
O zi de workshop care oferă o abordare sintetică a Calității în Software. Structura teoretică a cursului este dublată de o serie consistentă de exerciții și studii de caz.
Monica Chiș
Product Management la nivel avansat, pentru profesioniști și practicieni. Gândire strategică, exerciții practice și structuri de lucru, elemente tactice avansate, roluri, tactici și metodologii eficiente în dezvoltarea de produs.
Andrei Adam
Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover – Design – Develop – Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.