Programe Educaționale

Cluj People & Culture Society

Eveniment dedicat profesioniștilor din departamentele de People & Culture, Human Resources și Recruitment Marketing, managerilor și liderilor de business,

Comunitate profesională care susține și promovează practici inovatoare și sănătoase pentru dezvoltarea organizațiilor, organizând evenimente informale de învățare și socializare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Profesioniști din departamentele de People & Culture, Human Resources și Recruitment Marketing, manageri, lideri de business, adică oameni care lucrează cu oameni.

Suntem convinși că mediile de lucru sunt definite de oamenii lor, iar acest proiect, această comunitate și evenimentele pe care le organizăm au scopul de a încuraja schimbul de idei și bune practici pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a organizațiilor.

Conceptul

Funcția de resurse umane a evoluat și evoluează în continuare – de la o abordare în care oamenii   sunt priviți ca simple resurse, la una în care aceștia sunt înțeleși ca fiind un capital valoros. Vom explora împreună transformarea radicală a profesiei de resurse umane și influența acesteia asupra modului în care organizațiile înțeleg și gestionează oamenii.

Ne propunem crearea unei comunități regionale de profesioniști de elită, specializați în dezvoltarea culturii organizaționale și construirea relațiilor durabile și sănătoase ale organizațiilor cu angajații și colaboratorii.

Construim un spațiu sigur, în care împărtășim experiențe, idei și instrumente valoroase și învățăm unii de la alții și ne dezvoltăm continuu cunoștințele și competențele, creionând pas cu pas un viitor al muncii mai bun și adaptat la realitățile curente.

Îți promitem că vei lua parte la discuții captivante despre cum putem să dezvoltăm medii de lucru care să inspire creativitatea, să promoveze echilibrul între viața profesională și personală, și să încurajeze inovația în fiecare aspect al activității noastre. Vom explora strategii pentru atragerea, loializarea și dezvoltarea talentelor, abordând provocările actuale și viitoare ale pieței muncii.

Structura cursului

Invitații vor susține prezentări relevante și perfect aplicate domeniului din care facem parte de aproximativ 30-45 de minute, urmate de sesiune de dialog (Q&A) cu publicul, pe temele respective și pauze de networking. 

Ce trebuie să știi
  • Aproximativ 160 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Intrare este liberă, fiind bazată pe înscriere prealabilă. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții, pe baza compatibilității lor cu specificul și obiectivele comunității. Ne propunem ca prin tot ceea ce facem să creăm un impact pozitiv dincolo de eforturile noastre profesionale, așadar încurajăm donațiile către cauze sociale. De această dată, ne dorim să susținem inițiativa lui Victor Miron, cu al său Booktruck, care duce educația și cultura și pe drumurile mai greu accesibile.
  • Pentru orice întrebare aveți despre acest program, scrieți la info@scoalaspor.ro
Cine livrează acest curs
Cluj People & Culture Society

Formular de pre-înscriere

Dacă ești interesat(ă) de acest program, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte Programe Educaționale

Explorăm actualitatea mediului de business, tendințele cele mai importante și analizăm împreună transformarea continuă a conceptului de leadership.
CMC a fost creat ca un hub de learning și conlucrare „pe bune”, din care toți să tragem cele mai bune foloase, în moduri elocvente și prietenoase. Evenimentul e gândit sub forma unor întâlniri lunare cu caracter informal dedicat specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a Marketingului.
Doru Șupeală
Conferințe publice, educație informală și interactivă. Creștem Lideri. Construim Viitor. Aducem în fața publicului personalități excepționale, lideri autentici cu idei valoroase și experiențe interesante, împărtășite prin dezbatere și interacțiune.
Costin Dămășaru
În parteneriat cu șapte companii IT cu prestigiu și bună reputație, dezvoltăm și integrăm profesional cei mai buni oameni ai următoarei generații de ingineri software din România.
Vlad Ionescu
Workshop de Creativitate și Inovație focalizat pe Business și crearea de valoare economică nouă. Ideal pentru antreprenori, manageri și lideri de echipe, în organizațiile care înțeleg contribuția strategică a creativității.
Doru Șupeală
O zi de workshop care oferă o abordare sintetică a Calității în Software. Structura teoretică a cursului este dublată de o serie consistentă de exerciții și studii de caz.
Monica Chiș
Product Management la nivel avansat, pentru profesioniști și practicieni. Gândire strategică, exerciții practice și structuri de lucru, elemente tactice avansate, roluri, tactici și metodologii eficiente în dezvoltarea de produs.
Andrei Adam
Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover – Design – Develop – Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.