Programe Educaționale

Idei cu SPOR

Costin Dămășaru

Creștem Lideri. Construim Viitor.

Conferințele publice ”Idei cu SPOR” sunt evenimente dedicate educației informale. Aducem în fața publicului personalități excepționale, lideri autentici cu idei valoroase și experiențe interesante, împărtășite prin dezbatere și interacțiune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Conferințele ”Idei cu SPOR” sunt deschise tuturor celor care, mânați de curiozitate, curaj și creativitate, caută să descopere lucruri noi, să învețe continuu, să dezvolte noi abilități și perspective.

Gândirea critică, inițiativa, pasiunea și disponibilitatea de a explora perspective noi sunt atributele celor care își vor găsi locul și sensul în cadrul, evenimentelor ”Idei cu SPOR”.

Conceptul

Învățăm împreună, prin dialog, dezbatere și interacțiune, bazate pe curiozitate, curaj și creativitate. Încercăm să răspundem întrebărilor tot mai complexe referitoare la viitor și la modul în care ne putem construi personalitatea, mentalitatea și cariera pentru a ne îndeplini visurile.

Prin aceste întâlniri, echipa Școlii SPOR dezvoltă noi tipuri de experiențe educaționale informale, care se alătură cursurilor, workshopurilor și taberelor noastre și contribuie direct la împlinirea scopului nostru: Creștem Lideri. Construim Viitor.

Structura cursului

Invitații vor susține prezentări multimedia de 45-60 de minute în care exprimă viziunea lor despre viitor, continuate de sesiuni de dialog (Q&A) intens cu publicul, pe temele respective.

Ce trebuie să știi
  • Aproximativ 50 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Intrarea este pe bază de rezervare sau invitație.
  • Pentru orice întrebare aveți despre acest program, scrieți la info@scoalaspor.ro
Cine livrează acest curs

Costin Dămășaru, fondatorul Veruvis, și-a stabilit misiunea de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim de performanță. 

Costin a creat Centrul de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus.

A studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. A lucrat alături de cercetători de renume la nivel global în îmbunătățirea performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management și licențiat în Psihologie. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate din București, Universitatea Politehnică București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

Idei cu SPOR

Formular de pre-înscriere

Dacă ești interesat(ă) de acest program, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte Programe Educaționale

Explorăm actualitatea mediului de business, tendințele cele mai importante și analizăm împreună transformarea continuă a conceptului de leadership.
Comunitate profesională care susține și promovează practici inovatoare și sănătoase pentru dezvoltarea organizațiilor, organizând evenimente informale de învățare și socializare. Dacă vrei să fii un game changer în HR, te așteptăm să te alături comunității noastre!
CMC a fost creat ca un hub de learning și conlucrare „pe bune”, din care toți să tragem cele mai bune foloase, în moduri elocvente și prietenoase. Evenimentul e gândit sub forma unor întâlniri lunare cu caracter informal dedicat specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a Marketingului.
Doru Șupeală
În parteneriat cu șapte companii IT cu prestigiu și bună reputație, dezvoltăm și integrăm profesional cei mai buni oameni ai următoarei generații de ingineri software din România.
Vlad Ionescu
Workshop de Creativitate și Inovație focalizat pe Business și crearea de valoare economică nouă. Ideal pentru antreprenori, manageri și lideri de echipe, în organizațiile care înțeleg contribuția strategică a creativității.
Doru Șupeală
O zi de workshop care oferă o abordare sintetică a Calității în Software. Structura teoretică a cursului este dublată de o serie consistentă de exerciții și studii de caz.
Monica Chiș
Product Management la nivel avansat, pentru profesioniști și practicieni. Gândire strategică, exerciții practice și structuri de lucru, elemente tactice avansate, roluri, tactici și metodologii eficiente în dezvoltarea de produs.
Andrei Adam
Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover – Design – Develop – Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.