Employer Branding 100%

The Masterclass for Professionals & Practitioners

IAȘI

31 ian 2020
09.00 – 18.00

Fab Lab Hub Iași

Framework, strategie, principii, metode, instrumente, tendințe, KPIs și acțiuni tactice necesare definirii, implementării și managementului Brandului de Angajator
– curs susținut de Doru Șupeală

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Acest program educațional este destinat în primul rând practicienilor din Employer Branding, profesioniștilor din HR și Marketing care activează în prezent în managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații. În același timp, programul oferă informație de valoare și instrumente practice pentru antreprenorii care dețin întreprinderi mici și mijlocii, dar și pentru managerii din organizații medii și mari, care conduc echipe sau departamente.

Obiectivul cursului este să ofere o viziune completă, corectă și coerentă asupra funcției strategice de management al reputației angajatorilor, cu rezultate directe în atragerea și păstrarea talentelor și, consecutiv, în performanța și profitabilitatea companiilor.

Conceptul

Cursul combină teoria și practica, în egală măsură. Prezentarea detaliată a informațiilor științifice aprofundate despre Employer Branding (concepte, principii, orientare strategică, funcționalitate, mix de marketing) este însoțită de aplicații practice, studii de caz, dezbateri și exerciții individuale și de echipă. Participanții primesc în timpul cursului și la final un set de instrumente de lucru și o mini-bibliotecă de resurse auxiliare și de documentare.

Acest masterclass și Cartea despre Employer Branding, care va apărea la finele anului 2020, sunt rezultatul a trei ani de cercetare academică și practică profesională specializată în construirea și managementul reputației angajatorilor, un domeniu științific, economic și managerial extrem de recent, cu mai puțin de 15 ani de istorie relevantă în planul cercetării academice și practicii manageriale. Pentru acest proiect de cercetare și educație, Doru Șupeală colaborează în documentarea celor mai bune practici din Employer Branding cu unele dintre cele mai puternice companii din România, clasate an de an în Catalyst Top of Best Employers, dar și cu o serie de companii IT din Cluj, București, Brașov sau Iași.

Structura cursului

Acestea sunt testimonialele participanților la Employer Branding Masterclass de la câteva dintre edițiile anterioare:

Ce trebuie să știi

Durata, locul și formatul

Workshop interactiv și practic de o zi, Vineri, 31 ianuarie 2020, între orele 09.00 – 18.00, Fab Lab Hub – Strada Rândunica Nr.2 Iași.

Grupa

Minim 15 cursanți, maxim 30 de cursanți.

Cinci locuri la Masterclass sunt oferite de Școala SPOR, ca bursă subvenționată 100%, pentru tineri profesioniști, absolvenți sau studenți.

Limba de comunicare

Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.

Cost de participare

Early booking – 600 de lei
(include cafea, ceai, apă, snacks).

Organizatorul este ONG și emite factură (fără TVA). Rezervarea locului este confirmată după plata integrală a taxei de participare.

Taxa de participare se returnează în proporție de 50% dacă participantul anunță cu minim 48 de ore înainte de eveniment că nu ajunge la curs și nu dorește programarea la o sesiune ulterioară a aceluiași program educațional.

Burse

Școala SPOR acordă cinci burse integrale – acces gratuit la curs, pentru studenți și absolvenți care nu au posiblitatea de a plăti taxa de curs.

Pentru a aplica la burse: contactați-l pe Adrian Mironescu, brand designer Wiron (adrian.mironescu@gmail.com) sau trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de motivație la doru@scoalaspor.ro până la data de 20 ianuarie 2020.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își vor exprima acordul în scris în acest sens, conform GDPR.

Cine livrează acest curs
Doru Șupeală

Doru Șupeală are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair, Onyx Beacon, Ramada Brașov sau InNuts Fund, jurnalist și manager editorial la ProTV, Radio Brașov și MixMediaGroup și consultant de comunicare al Autoliv.

A publicat o carte despre marketing digital (”Experiența Face Diferența” – Editura Libris, 2017), un articol științific despre employer branding (”Inspire to hire and win the war for talents” – Marketing from Information to Decision Journal – DeGruyter, Berlin, 2019), scrie pe propriul blog dorusupeala.ro și pregătește ”Cartea despre Employer Branding”, care va apărea în 2020 la o editură de prestigiu din România.

La Școala SPOR, Doru Șupeală susține programele educaționale de branding, strategie, marketing și comunicare, cursurile de creativitate și atelierele de ideație f(i) – Fabrica de Idei.

Programele Educaționale ale Școlii SPOR

A micro-MBA for HR professionals. Internationally accredited certification programme, developed in partnership with the University of Suffolk – delivered by Professor Andrew Taylor – Senior Lecturer at Staffordshire University.
Andrew Taylor
Credem că, în România, avem urgentă nevoie de un nou model de leadership, bazat pe empatie, modestie, pricepere, exemplu personal, disponibilitate și responsabilitate pe termen lung. Explorăm acest model împreună.
Doru Șupeală
Un curs de scriere creativă care prilejuiește o călătorie fascinantă și educativă în lingvistică, semiotică, psihologie, sociologie și antropologie, totul condimentat cu mult umor.
Florin Dumitrescu
Succesul în afaceri nu vine din noroc sau întâmplare, ci din planificare.
Florin Șomodi
Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Andrei Cismaru
De la definiție la strategie, de la roluri la tactici de abordare, de la nevoie la metodologii care să ajute implementarea și, nu în ultimă instanță, de la motivație la rafinamentul proceselor de gândire.
Andrei Adam
Asigurarea Calității Produselor Software este un element strategic tot mai important în relația pe termen lung dintre producătorii de software și clienții lor.
Monica Chiș
A pragmatic approach to identifying, analysing, quantifying and managing risks and opportunities by Peter Leeson, Culture and Transformation Consultant.
Peter Leeson
Masterclass de două zile pentru antreprenori, top manageri și profesioniști din Marketing și Advertising susținut de Mihai BONCA, CEO BrandArchitects.
Mihai Bonca
Masterclass pentru antreprenori, profesioniști și practicieni din HR și Marketing
Doru Șupeală
A micro-MBA for HR professionals. Internationally accredited certification programme, developed in partnership with the University of Suffolk – delivered by Professor Andrew Taylor – Senior Lecturer at Staffordshire University.
Andrew Taylor
Un nou model de workshop, care oferă inițierea în domeniul Data Protection pentru toți cei interesați de o carieră în sectorul legalității și securității prelucrării datelor.
Tudor Galoș

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed