Tutorii Școlii SPOR

Publicitate, Marketing

Sorin Psatta

Sorin, deși este licențiat în psihologie, a fost lector la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București timp de 25 de ani unde a predat comportamentul consumatorului, campanii în publicitate și metode de cercetare în publicitate. Are o experiență de peste 20 de ani în publicitate, lucrând în cadrul agenției Graffiti BBDO.

În cadrul agenției, s-a ocupat de cercetare, iar mai apoi de strategie. Între 2002 și 2008 a îndeplinit funcția de Director al Departamentului de Strategie și Cercetare. În 2003 a urmat un curs de Senior Account Planning la Universitatea BBDO, de la Sitges, Spania, iar din 2009 este Director de Comunicare Integrată al întregului grup BBDO România.

În 2008, primește primul premiu Effie acordat vreodată unei persoane fizice din România, urmat, un an mai târziu, de două premii Ad’Or pentru campania „Nu lăsa copilul educat de televizor” a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). În primele 16 ediții ale Festivalului Effie primește peste 70 de premii. În 2011 i se acordă Premiul de excelență în publicitate și marketing de către IAA.

A lucrat cu o mulțime de companii și mărci, printre care: Pepsi Cola, Wella, Wrigley, Daewoo, Kodak, Elite, Tampax, UPSA, Tuborg, Bayer, Gallina Blanca, Connex, Prigat, Nova Brasilia, Campofrio, Romtelecom, Dacia-Renault, Cosmorom, British Council, Whiskas, Snickers, Scandia, HAT.

Timp de 14 ani a coordonat toate campaniile de lansare ale companiei Dacia Renault, astfel devenind cel mai premiat brand din istoria Effie Romania.

Coordonează timp de 13 ani toate campaniile de comunicare ale producătorului Scandia România, marca ajungând să-și crească cota de piață de la 12% în 2002 la peste 60% în 2012.

Publicitate, Marketing

Programe Educaționale susținute de Sorin Psatta la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
George Bonea
Publicitate, Marketing

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Sorin Psatta la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Publicitate, Marketing

Product Management

Marketing digital

Leadership & Organizational Change

Talent Academy

Leadership & Organizational Change

Storytelling, Creativitate

Storytelling, Creativitate

Leadership & Organizational Change

Branding, Creativitate, Inovație

Creativitate, Actorie, Improvizație

Management & Leadership

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Copywriting & Storytelling

Systemic Management & Leadership

Leadership & Organizational Culture

Branding, Marketing, Strategy

2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.