Tutorii Școlii SPOR

Dorin Bodea
Leadership & Organizational Change

Dorin Bodea

Dorin Bodea este fondator și director general al companiei de cercetare și consultanță Result Development și al companiei de head hunting Mentor’s Search, specializată în recrutarea pentru poziții de top management. Este licențiat în psihologie și sociologie, are un master în managementul administrării afacerilor și două doctorate, în economie și sociologie.

Este unul dintre cei mai apreciați consultanți în dezvoltarea organizațională din România, fiind specializat în managementul culturii organizaționale, dezvoltarea și schimbarea strategiei. De-a lungul activității sale, a constribuit la dezvoltarea a peste 50 de organizații și a mai bine de o mie de manageri și lideri. A scris opt cărți bazate pe cercetări solide, despre cultură organizațională, management, leadership și psihologie organizațională.

Dorin a oferit consultanță și a coordonat programe de dezvoltare organizațională, de evaluare și formare executivă și coaching pentru companii, dintre care amintim: Hewlett-Packard, Orange, Honeywell, Renault, Raiffeisen Bank, Compania Română de Chimie (Chimcomplex și Oltchim), Blum, Franke, ABB, Schachermayer, Novartis, Pfizer, AbbVie, Ewopharma AG, Iulius Group, Casa Rusu, JTI, PNSA, Sparkware Technologies, Ernst&Young, HeidelbergCement, Eurolines, Cegedim, Peri, Carl Zeiss Instruments, Bachmann, Alukoenigstahl, Gewiss, Bulboacă și Asociații, Fundația „Principesa Margareta a României”, Fundația Caritas România etc.

Leadership & Organizational Change

Programe Educaționale susținute de Dorin Bodea la Școala SPOR

Credem că, în România, avem urgentă nevoie de un nou model de leadership, bazat pe empatie, modestie, pricepere, exemplu personal, disponibilitate și responsabilitate pe termen lung. Explorăm acest model împreună.
Magor Csibi
Leadership & Organizational Change

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Dorin Bodea la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Publicitate, Marketing

Product Management

Marketing digital

Leadership & Organizational Change

Talent Academy

Leadership & Organizational Change

Storytelling, Creativitate

Storytelling, Creativitate

Branding, Creativitate, Inovație

Creativitate, Actorie, Improvizație

Management & Leadership

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Copywriting & Storytelling

Systemic Management & Leadership

Leadership & Organizational Culture

Branding, Marketing, Strategy

Quality in Software Projects

2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.