Tutorii Școlii SPOR

Creativitate, Actorie, Improvizație

Dragoș Călin

Dragoș Călin este actor și regizor la Teatrul Municipal Baia Mare, unul dintre coordonatorii cei mai apreciați din cadrul programelor culturale Ideo Ideis, unde participă an de an din 2016 și până în prezent, dar și antreprenor.

Dragoș a pus bazele unei asociații culturale ce are ca scop dezvoltarea emoțională și spirituală prin teatru, în cadrul proiectului Artspot. Lucrează cu oameni de toate vârstele și ține workshopuri de actorie, exprimare, comunicare și improvizație, în toate mediile sociale, încurajând, prin exerciții atent alese și pregătite, ieșirea din matca în care ne-am „fixat” sau ne „fixăm” zi de zi.

A format numeroase trupe de teatru de tineret care participă cu spectacole la festivaluri. Participă an de an la traininguri, workshopuri și festivaluri de teatru, în țară sau în străinătate, unde studiază, în special, modurile creative, diverse și sănătoase de exprimare.

În 2018 a fost admis la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, la unul din cele mai exigente masterate din țară, Arta Regizorului, clasa Theodor Cristian Popescu, master prin care, în iulie 2019, a fost admis la școala de vară „SummerCamp, Nowy Teatr” din Varșovia, unde a aprofundat conceptul de Devised Theater, studiind cu cu Sodja Lotker (cadru didactic la D.A.M.U. Praga) și Wojtek Ziemilski (regizor).

Nowy Teatr este unul din cele mai renumite teatre din Europa, unde a fost dezvoltat conceptul de Devised Theater, o formă de teatru care identifică și extrage filonul artistic din povești reale, ale oamenilor din jurul nostru.

În 2021, pornind de la o poveste reală, Dragoș a creat ”Van Dan – zece ani de sânge murdar”, un spectacol de teatru care ajută tinerii, părinții, profesorii – și nu numai – să gestioneze și să iasă din capcana drogurilor, spectacolul fiind selectat la festivaluri importante, în proiect implicându-se și Dragoș Pătraru.

Creativitate, Actorie, Improvizație

Programe Educaționale susținute de Dragoș Călin la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Ciprian Cătunescu
Creativitate, Actorie, Improvizație

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Dragoș Călin la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Product Management

Marketing digital

Talent Academy

Storytelling, Creativitate

Storytelling, Creativitate

Branding, Creativitate, Inovație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality in Software Projects

Leadership and Management

Java Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Branding & Advertising

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Data Protection, Marketing

Evobyte Program Manager, C# & Python Tutor

2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.