Tutorii Școlii SPOR

Marketing digital

Andrei Cismaru

Andrei Cismaru are o experiență de peste 10 ani în marketing și comunicare, cu o expertiză profundă în social media și marketing digital. A lucrat pentru organizații de primă mărime și cu expunere internațională, precum Bitdefender Mobexpert, Strauss Group (Doncafe, Amigo și Beanz Cafe), Impetum Group și Noriel și a coordonat proiectul de transformare digitală a comunicării Federației Române de Fotbal. Este în prezent coordonatorul activităților de marketing automation ale celui mai important comerciant de jucării din România.

Andrei a fost implicat de-a lungul vremii  în campanii, lansări de mărci noi sau transformări de branduri, ori în proiecte strategice de transformare digitală. Scrie pe blog de aproape 10 ani și participă deseori ca speaker la evenimentele comunității profesionale de marketing, dar este și unul dintre fanii și promotorii comunității suporterilor clubului de fotbal Dinamo. În toți acești ani a avut ocazia să observe sau să participe activ în multiple evenimente și situații delicate de comunicare în mediul online. Crede cu tărie în puterea dialogului și a comunicării orientate către individ, nu către mase, deci, în personalizarea interacțiunilor și experiențelor de brand.

Marketing digital

Programe Educaționale susținute de Andrei Cismaru la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Andrei Cismaru
Marketing digital

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Andrei Cismaru la Școala SPOR

Breb, MM
2021
20
-23
mai

Festivalul de Marketing de la Breb

Despre strategie, branding, creativitate, copywriting, digitalizare, automatizare, personalizare și inovație în marketing într-un eveniment unic și exclusiv, cu doar 20 de participanți. Învățăm, exersăm, dezbatem și povestim.
Andrei Cismaru
Școala SPOR

Ceilalți tutori

Product Management

Talent Academy

Branding, Creativitate, Inovație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality and Project Management

Leadership and Management

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Data Protection, Marketing

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed