Tutorii Școlii SPOR

Storytelling, Creativitate

Ciprian Cătunescu

Ciprian Cătunescu este realizator de emisiuni radio, vlogger, stand-up comedian, copywriter și realizator de reclame, antreprenor, dar și un foarte atent comentator al vieții publice. Este creatorul universului multimedia și familiei de personaje Unguru’ Bulan, apărut în 2005, care grupează personajele Frățică, Unguru’, C8ilu’ și Gușteru’ în seria de animații ”Luzării de pe Electrolizei”, videoblogurile ”Țara lui Frățică” și ”Păpușovlogul lui Frățică”.

De-a lungul vremii, a realizat de unul singur sau în echipă emisiuni de radio și televiziune și a colaborat la o mulțime de produse media, radio și TV, la KissFM, DigiFM, PrimaTV (”Cronica Cârcotașilor”). Își folosește imaginația și personajele pentru a scrie, juca și produce o mulțime de reclame radio și tv, pentru mai multe companii și mărci comerciale din România. Povestea echipei și produselor Unguru’ Bulan a fost spusă recent de cei doi realizatori într-o emisiune online găzduită de Andi Moisescu – https://youtu.be/jXFSEyEXexg.

Apariția sa în emisiunea iUmor a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări doar pe canalul oficial al emisiunii tv – https://youtu.be/hqOU0qoEEEA. Recitalurile sale de stand-up comedy sunt inspirate din subiecte simple, cotidiene, iar umorul reiese din jocul creativ cu informații banale și din curajul de a aborda un limbaj popular, lipsit de perdea – https://youtu.be/KRUHlJb9iNw.

Partea video a proiectului Unguru’ Bulan este realizată de băimăreanul Székely Szilárd, freelancer în graphic design și solist al formației rock Ultimul Nivel, cu care Ciprian colaborează încă din 2007. Canalul de Youtube Unguru Bulan are peste 726000 de abonați și câteva sute de milioane de vizualizări. Cele mai populare producții video Unguru’ Bulan sunt povestea Mioarei (https://youtu.be/wb8igRugbTE) și cele în care, sub genericul ”Ungurul Dublan” recreează filmele Singur Acasă 1 (https://youtu.be/RhjVx8h7W_0) și Singur Acasă 2 (https://youtu.be/5gelECkzcPA).

Storytelling, Creativitate

Programe Educaționale susținute de Ciprian Cătunescu la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Ciprian Cătunescu
Storytelling, Creativitate

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Ciprian Cătunescu la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Product Management

Marketing digital

Talent Academy

Storytelling, Creativitate

Branding, Creativitate, Inovație

Creativitate, Actorie, Improvizație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality in Software Projects

Leadership and Management

Java Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Branding & Advertising

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Data Protection, Marketing

Evobyte Program Manager, C# & Python Tutor

2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.