Tutorii Școlii SPOR

Neuroscience

Costin Dămășaru

Costin a studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în Administrarea Afacerilor. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate din București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

A susținut prelegeri în calitate de profesor invitat la Universitatea Vives din Brugges, Belgia, Universitatea Kassel din Germania și la Sheffield City College.

Este fondatorul și directorul general al Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus.

Misiunea sa este de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim.

Neuroscience

Programe Educaționale susținute de Costin Dămășaru la Școala SPOR

Conferințe publice, educație informală și interactivă. Creștem Lideri. Construim Viitor. Aducem în fața publicului personalități excepționale, lideri autentici cu idei valoroase și experiențe interesante, împărtășite prin dezbatere și interacțiune.
Costin Dămășaru
Neuroscience

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Costin Dămășaru la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Publicitate, Marketing

Product Management

Marketing digital

Leadership & Organizational Change

Talent Academy

Leadership & Organizational Change

Storytelling, Creativitate

Storytelling, Creativitate

Leadership & Organizational Change

Branding, Creativitate, Inovație

Creativitate, Actorie, Improvizație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality in Software Projects

Leadership and Management

Java Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Branding & Advertising

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

2023 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.