Tutorii Școlii SPOR

Branding & Advertising

Raluca Feher

Raluca Feher este mintea creativă din spatele unor campanii răsunătoare, precum „Zânul” Băncii Transilvania, „Fainoșagul” pateului Ardealul, Fulga – „Ce vacă sunt”, dar și a celebrelor reclame ajunse virale prin conținut inteligent și curajos, aparținând ING Bank sau Zaraza.

Cu o experiență de peste 20 de ani în media și publicitate, Raluca a debutat în presa din Brașov și a lucrat, de-a lungul unui progres binemeritat, pentru televiziunea ProTV, ziarul Curentul și revista Capital. Începând cu anul 2000, s-a dedicat publicității, domeniu pe care nu a încetat să îl provoace și îmbogățească, zi după zi.

Unul dintre fondatorii Frontline Club Bucharest, filiala românească a unuia dintre cele mai faimoase cluburi de presă din lume, Raluca ocupă în prezent funcția de director al companiei de consultanță și strategie Feher și Asociații. A publicat două jurnale de călătorie (”America dezgolită de la brâu în jos” și ”Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia”) și două romane (”Să nu râzi” și ”Teiubesc dar nu pe tine”).

În viața ideală, Raluca este o exploratoare curioasă, călătoare printre vorbe și povești, prin teritorii bătătorite sau încă nedescoperite. Îndrăzneala reprezintă unul dintre atuurile ei de bază, și nu se teme s-o folosească ori de câte ori are ocazia, pentru a da un suflu nou și cinstea pe care o merită, în orice proces creativ de brand ce-și dorește mai mult de la propria imagine.

Branding & Advertising

Programe Educaționale susținute de Raluca Feher la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Ciprian Cătunescu
Branding & Advertising

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Raluca Feher la Școala SPOR

Școala SPOR

Ceilalți tutori

C# Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Product Management

Marketing digital

Talent Academy

Storytelling, Creativitate

Storytelling, Creativitate

Branding, Creativitate, Inovație

Creativitate, Actorie, Improvizație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality in Software Projects

Leadership and Management

Java Tutor - Evobyte Devs Accelerator

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Data Protection, Marketing

Evobyte Program Manager, C# & Python Tutor

2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.