Tutorii Școlii SPOR

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Roxana și Florin Vale

Roxana și Florin Vale, creatorii complexului și experiențelor de la ”Casa din Vale Breb”, amândoi clujeni, au decis să înceapă în 2015 un proiect de salvare și restaurare de case tradiționale maramureșene în Breb, județul Maramureș. Florin este absolvent de învățământ universitar tehnic și a lucrat pentru câteva multinaționale timp de 14 ani, în diferite poziții, de la entry-level la poziții de middle management, Roxana a studiat științe politice și a creat un brand în street fashion, Whoabi Sabi, iar în 2015 a absolvit un curs de design vestimentar la școala de modă Esmod din Paris.

Din 2017, când deja proiectul a ajuns la 3 case salvate, au decis sa se mute definitiv din Cluj în Breb. Între timp familia s-a îmbogățit și cu două fetițe, Nina (4 ani) și Iza (2 ani). În afară de serviciile de cazare și promovare turistică, echipa de la Casa din Vale Breb se ocupă și pe organizarea și găzduirea unor diferite evenimente culturale și educationale desfășurate de-a lungul anului. Le priește viața trăită în tihnă la țară, petrecând mult timp alături de fetele lor, pictând, sau povestind și schimbând idei cu oaspeții lor, veniți din toate colturile lumii.

Momentan, în complexul Casa din Vale au fost salvate, conservate și introduse în circuitul turistic șapte case tradiționale din Maramureș. Roxana și Florin au fost adoptați repede de comunitatea locală din Breb și au devenit unii dintre cei mai activi și mai respectați localnici, mobilizând întreaga comunitate să promoveze turismul rural și să păstreze arhitectura și obiceiurile tradiționale, dar și să participe în număr mare la evenimentele din poiana culturală a Casei din Vale.

Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Programe Educaționale susținute de Roxana și Florin Vale la Școala SPOR

Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Andrei Cismaru
Proprietari ”Casa din Vale” Breb

Rezervă-ți acum un loc la cursurile susținute de Roxana și Florin Vale la Școala SPOR

Breb, MM
2021
22
-25
iulie

Marea Evadare de la Breb

O călătorie creativă între tradiție și inovație. Ediție specială Fabrica de Idei: patru zile de explorare, curiozitate, relaxare și creativitate, alături de creatorii, artizanii și păstrătorii de tradiții din Breb, în munții Maramureșului.
Roxana și Florin Vale
Școala SPOR

Ceilalți tutori

Product Management

Marketing digital

Talent Academy

Branding, Creativitate, Inovație

Creative Copywriting

Planificare Strategică în Business

Branding, Marketing, Strategy

Quality and Project Management

Leadership and Management

Data Protection, Marketing

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed