Noua noastră casă la Cluj: Stables

D4a2894

Stables este cel mai nou, mai frumos și mai prietenos spațiu pentru afaceri, învățare, colaborare și evenimente ale comunităților profesionale.

Începând cu luna septembrie, toate cursurile, evenimentele și întâlnirile echipei SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili de la Cluj vor avea loc la Stables, un loc minunat și deja o comunitate de afaceri vie, în zona centrală de business a orașului.

Locul ne-a cucerit din primul moment prin design, atmosferă, energia bună, dar și prin diversitatea și calitatea profesioniștilor și companiilor care sunt deja parte a comunității.

Ne vom întâlni aici nu doar la cursuri, ci și la lansări de carte, serile de club de business și marketing ”Idei cu SPOR”, conferințe, dezbateri, workshopurile de ideație f(i) Fabrica de Idei și, foarte posibil, înregistrări video.

Foste grajduri ale Imperiului Austro-Ungar, cele două clădiri au fost perfect conservate și modernizate, devenind piesa centrală a celui mai nou complex de birouri și locuințe din Cluj, Record Park. O clădire este spațiu de coworking și evenimente, cealaltă urmează să găzduiască un restaurant Stradale.

D4A2837 1

Stables aparține companiei COS, specializată în amenajarea și decorarea spațiilor de lucru moderne. Primul eveniment organizat de SPOR la Stables este lansarea de carte din 21 septembrie, în această toamnă urmând a programa aici cel puțin alte zece evenimente educaționale sau comunitare.

#CreștemLideri#ConstruimViitor#Educație#Creativitate#Inovație#Business#Colaborare#Comunitate

DSC9890
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Doru Șupeală are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.