Copăceii SPOR, plantați de prietenii noștri de la Rockha

Să știți că fiecare dintre voi, cei care ne sunteți cursanți, ați contribuit, câte un picuț, la întâmplarea din povestea de mai jos. Vă mulțumim tuturor că aveți încredere și interes pentru proiectele noastre.

Și acum povestea:

”Salutări, SPOR!

Sperăm că vă găsim cu bine și cu sănătate!

Așa cum am promis, în data de 8 Mai am organizat acțiunea “Plantează un copac by Rockha 2021”, iar puieții plantați cu numele SPOR se află acum plantați în jud. Harghita, comuna Subcetate, zona Martonca. (vezi pe Google Maps).

În imagini vedeți o parte din cei 300 de puieți plantați, mai exact pe cei cu numele SPOR.

Toți puieții dețin certificat de identitate și provin din pepiniera Ocolului Silvic Gheorgheni, astfel că indiferent de înălțimea puieților cu toții au un diametru de minim 4 mm în partea de jos a tulpinii, fapt care este imperios necesar în plantarea oricărui puiet și care crește considerabil șansele ca acesta să crească în noul sol.

Sperăm ca peste câțiva zeci de ani această acțiune să se transforme într-un petec frumos de pădure de care să putem spune cu mândrie “Aici noi am plantat!” și totodată sperăm că această veste să fie un motiv de bucurie pentru voi, așa cum a fost și pentru noi atunci când i-am plantat.

Suntem bucuroși că ne-ai fost alături și vă mulțumim că ați făcut această campanie posibilă!

Le suntem recunoscători pentru efortul depus tuturor voluntarilor care ne-au ajutat și întregului personal de la Ocolul Silvic Toplița și primăriei Subcetate.

Mândriți-vă cu molizii voștri românești!

O zi tare ca piatra!”

Marius Ardelean, fondator Rockha

Copăceii SPOR, plantați de prietenii noștri de la Rockha
SPOR 4 1
Copăceii SPOR, plantați de prietenii noștri de la Rockha
Copăceii SPOR, plantați de prietenii noștri de la Rockha
Copăceii SPOR, plantați de prietenii noștri de la Rockha
SPOR 5

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Doru Șupeală are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed