Ce spun cursanții despre programul Talent Academy, cu Andrew Taylor

Img 20210701 092202 Bokeh

Luni 23 august are loc la Cluj al doilea modul din cele șase ale programului ”Talent Academy – Advanced Level”, dezvoltat de profesorul britanic Andrew Taylor, la Școala SPOR, în parteneriat cu University of Suffolk și Connect CEE.

După primul modul, am cerut câtorva dintre cursanți să facă o scurtă evaluare a programului și a experienței pe care au trăit-o la primul curs. Iată două dintre cele două mesaje pe care le-am primit:

Conceptele și cunoștințele din acest prim curs au fost ca o bulă uriașă de oxigen pentru mine. Mulțumesc, Andy, abia aștept următorul modul!
Gyongyi H., HR Manager, companie industrială, Alba

Talent Academy înseamnă pentru mine multe informații noi și utile pe care pot să le aplic în munca mea de zi cu zi. Îmi place că folosim studii de caz pentru a înțelege cât mai bine noțiunile studiate. Am cunoscut oameni cu care pot să împărtășesc experiențe din domeniul resurselor umane și e frumos că putem învăța unii de la alții. Sunt convinsă că și următoarele module vor fi interesante, iar Andy este un mentor extraordinar și un trainer excelent.
Florina F., HR Manager, companie industrială, Bihor

Programul ”Talent Academy” este construit în special pentru profesioniștii în resurse umane și managerii de talente din organizații, dar este extraordinar de practic și util pentru toți antreprenorii și managerii de companii. Talent Academy este un program acreditat la nivel internațional, care oferă participanților săi standarde globale de calitate.

Programul Talent Academy are două niveluri (Foundation și Advanced), fiecare incluzând șase module. Acesta este programul la nivel avansat, dar avem și un program la nivel de inițiere, pe care probabil îl vom lansa la primăvară.

După finalizarea fiecărui nivel al programului, participanților li se va acorda o certificare internațională de gestionare a talentelor emisă de Universitatea din Suffolk, Regatul Unit al Marii Britanii. Certificarea este emisă separat, pentru fiecare program întreg de șase module: Advanced, respectiv Foundation. Cursanții pot urma ambele programe și pot obține ambele certificate.

IMG 20210701 092149
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Doru Șupeală are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.