Human 2.0: Neuroscience for Leaders Cluj

Discutăm despre educarea creierului pentru performanță, folosind tehnologia modernă. Înțelegem în ce măsură creierul poate fi antrenat pentru fericire și pentru a ne dezvolta creativitatea și capacitatea de inovație.
Cluj
22
 februarie 2023
18:00–
22:00
The Office Cluj, Parter - Sălile de Conferințe

Cui se adresează

Această conferință interactivă este dedicată managerilor, top managerilor, antreprenorilor și profesioniștilor din sectoare performante ale economiei cunoașterii (software și information technology, industrii creative, banking, inginerie, design, marketing).

Conceptul

Vrei să performezi la adevăratul tău potențial, să-ți sporești orizontul de cunoaștere și abilitățile, să înveți și să te odihnești eficient. Dorești să îți crești capacitatea de concentrare sau poate chiar să ameliorezi sau elimini simptomele anumitor afecțiuni care ți-au afectat calitatea vieții până acum.

Cum ar fi să descoperi că poți face asta, educându-ți creierul să-ți ușureze munca, prin exerciții de oprimizare  neuronală , asistate de tehnologie?

Hai să discutăm despre educarea creierului pentru performanță, folosind tehnologia modernă. Să înțelegem în ce măsură creierul poate fi antrenat pentru fericire, pentru prospețime, pentru a ne dezvolta creativitatea și capacitatea de inovație.

Vino să-l cunoști pe Costin Dămășaru, fondatorul laboratorului de descifrare a creierului uman Veruvis. Vei afla cum te ajută neuroștiința în a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a muncii și cum poți face cunoștință cu potențialul creierului tău, în adevăratul sens al cuvântului. Poți performa mai bine, antrenându-ți creierul să dezvolte rețele neuronale eficiente pentru specificul activității tale, prin tehnologie de ultimă generație.

Misiunea asumată de Costin și de echipa Veruvis este de a-i face pe români mai fericiți în țara lor, descătușându-le potențialul real.

Cum și în ce arii ne ajută neuroștiința asistată de tehnologie?

  • Managementul stresului – Stresul este atât de înrădăcinat în activitățile noastre încât nu îl mai observăm și ne desfășurăm activitățile obișnuite alături de prezența sa constantă. Contextul în care am evoluat a devenit din ce în ce mai complex, iar timpul și intensitatea perioadelor de stres au crescut din ce în ce mai mult până când a devenit o stare continuă.
  • Îmbunătățirea performanței – Nevoia permanentă de performanță pune o presiune foarte mare asupra creierului nostru. Anxietatea resimțită față de o întâlnire foarte importantă sau presiunea de a obține performanțe la standarde înalte poate influența negativ modul în care se comportă un manager sau un profesionist.

Aflăm în cadrul conferinței ”Human 2.0: Neuroscience for Leaders” cum tehnologia Brain Mapping & Brain Computer Interface poate îmbunătăți concret capacitatea managerilor, antreprenorilor sau profesioniștilor de a rămâne conectați, menținând în același timp un nivel ridicat al funcțiilor creierului.

Prin intermediul neuroștiinței și tehnologiei sunt îmbunătățite atenția, concentrarea și claritatea mentală, inhibarea pozitivă, controlul eficient al emoțiilor, intuiția sporită, creativitatea, creșterea energiei mentale în ceea ce privește presiunea efectuării sarcinilor, rapiditatea luării deciziilor, abilitatea de concentrare în episoade de stres intens și performanța memoriei.

Structura evenimentului

Aflăm în cadrul conferinței ”Human 2.0: Neuroscience for Leaders” cum tehnologia Brain Mapping & Brain Computer Interface poate îmbunătăți concret capacitatea managerilor, antreprenorilor sau profesioniștilor de a rămâne conectați, menținând în același timp un nivel ridicat al funcțiilor creierului.

Prin intermediul neuroștiinței și tehnologiei sunt îmbunătățite atenția, concentrarea și claritatea mentală, inhibarea pozitivă, controlul eficient al emoțiilor, intuiția sporită, creativitatea, creșterea energiei mentale în ceea ce privește presiunea efectuării sarcinilor, rapiditatea luării deciziilor, abilitatea de concentrare în episoade de stres intens și performanța memoriei.

Data, locul și formatul

Conferința va avea loc Miercuri, 22 februarie 2023, începând cu ora 18.00, în sala de evenimente de la The Office Cluj, Parter – Sălile de Conferințe.

Cost de participare

Acest eveniment este fully-booked. Pentru cei care nu au reușit să își rezerve un loc, vom înregistra video integral conferința și vom publica întregistaarea video a doua zi după conferință. Ne pare rău că nu putem să oferim mai multe locuri, toate cele 150 de locuri disponibile au fost rezervate.

 

Intrarea este liberă, bazată pe rezervare sau invitație.

Accesul la eveniment se va face pe bază de invitație personalizată. Pentru ca experiența participanților să fie una de înaltă calitate, la eveniment vor participa maxim 150 de persoane, limita maximă a sălii.

În cazul în care numărul înscrierilor depășește numărul locurilor disponibile, organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții, prin tragere la sorți, din lista integrală a persoanelor care se înscriu prin intermediul formularului de pe această pagină.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (integral) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Înregistrarea video a conferinței va fi publică, imediat după încheierea conferinței, pe o perioadă nelimitată, pentru a oferi acces la informații și persoanelor care nu au reușit să participe la eveniment.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Acest eveniment este oferit de Veruvis – Centrul de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale și este organizat de SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili.

Ce trebuie să știi
  • Acest eveniment este fully-booked. Pentru cei care nu au reușit să își rezerve un loc, vom înregistra video integral conferința și vom publica întregistarea video a doua zi după conferință. Ne pare rău că nu putem să oferim mai multe locuri, toate cele 150 de locuri disponibile au fost rezervate. Intrarea este liberă, bazată pe rezervare sau invitație. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitație personalizată.
  • maxim 150 de persoane
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Costin Dămășaru – CEO Veruvis

Costin Dămășaru, fondatorul Veruvis, și-a stabilit misiunea de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim de performanță.

Costin a creat Centrul de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus.

A studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. A lucrat alături de cercetători de renume la nivel global în îmbunătățirea performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface.

Este Doctor în Management și licențiat în Psihologie. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Științe Aplicate din București, Universitatea Politehnică București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania.

Despre Veruvis

Laboratorul, tehnologiile și metodele de antrenament Veruvis creează o interfață funcțională între minte și creier. Rezultatele excepționale derivă din abordarea trans-, inter-, multi-disciplinară și din accesul la cele mai noi tehnologii și proceduri de neuroterapie. Centrul reprezintă un sprijin pentru oamenii care vor să-și îmbunătățească viața, restabilind echilibrul și armonia în viața oamenilor.

”Creierul este super-puterea ta” este motto-ul sub care se derulează toate proiectele și activitățile echipei Veruvis. Unul dintre obiectivele Veruvis este educarea publicului cu privire la posibilitatea accesării unor soluții neuro-tech care pot să le ofere șansa regăsirii frumuseții în viață.

În cadrul Centrului se dezvoltă antrenamente neuronale personalizate care ameliorează sau elimină simptomele asociate depresiei, anxietății, tinitusului, tulburărilor din spectrul autist, ADHD-ului, migrenelor sau stresului.

Antrenamentul neuronal Brain Mapping & Brain Computer Interface (BM-BCI) este o metodă non-invazivă creată pentru atingerea performanțelor de vârf. Rezultatele sunt: creșterea gradului de conștientizare a contextului, augmentarea procesului de colectare, procesare și utilizare a informației, îmbunătățirea controlului emoțional, încetinirea declinului cognitiv, creșterea calității somnului și refacerea funcțiilor creierului afectate în urma unor episoade de stres intens, creșterea capacității de concentrare și atenție. Mai multe informații pe site-ul Veruvis.

 

Rezervă-ți locul la Human 2.0: Neuroscience for Leaders Cluj

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Cluj Napoca
2024
19
sept.
Leadership și Comunitate. Cum construim viitorul pentru Cluj și industria IT?
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.