Branding, Creativitate, Inovație

Workshop de strategie în Employer Branding, pentru profesioniști, antreprenori și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți.
București
5
–6
 decembrie 2023
09:00–
17:00
Unicredit Tower, Sala de conferințe Unicredit, Bd. Expozitiei nr. 1F, Etaj 1, București Sector 1
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Acest atelier practic este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și Marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații.

Dacă lucrezi azi sau dorești să lucrezi în viitor ca specialist sau manager de Employer Branding, această experiență practică te va ajuta să asimilezi, să aplici, să adaptezi și să exersezi instrumentele, metodele și principiile care să te ajute să obții cele mai bune rezultate în atragerea și păstrarea profesioniștilor potriviți pentru organizația ta.

Conceptul

Timp de două zile, participanții la workshop parcurg întregul proces specific de audit, (re)design, implementare și comunicare a brandului de angajator.

Grupați în trei echipe, cursanții lucrează practic la evaluarea și (re)construcția brandului de angajator pentru organizații reale sau fictive din economia românească, înțelegând și exersând concret regulile, metodele și etapele pe care trebuie să le urmeze în dezvoltarea propriului brand.

Workshopul oferă oportunitatea de a aplica practic și pragmatic cunoștințele, metodele și structura de lucru descrise în cartea și masterclassul ”Employer Branding 100%”.

Obiectivul workshopului este să ofere participanților atât o structură corectă și coerentă de lucru, cât și experiența completă, intensă și fascinantă de a defini, dezvolta și comunica în mod creativ identitatea de angajator a unei organizații.

Structura cursului

Ziua 1: Discover & Design (Plus: Differentiate)

Pornim de la auditul de brand, făcut ca la carte: înțelegem și exersăm metodele de evaluare cele mai potrivite, ne structurăm parametrii de performanță și instrumentele de măsurare și identificăm atât provocările, cât și oportunitățile pentru brandul de angajator subiect al exercițiului nostru.

Apoi trecem la faza de Design: identificăm precis țintele de comunicare (Personas), apoi (re)definim identitatea, personalitatea și componentele culturale fundamentale ale organizației alese ca exemplu. În final, construim în mod inteligent și creativ o Propunere de Valoare a Angajatorului.

În tot acest proces, punem accent pe pragmatism și creativitate și urmărim obiectivele strategice ale diferențierii și loializării.

Ziua 2: Develop & Deliver (Plus: Debate & Autopsia)

În faza de Dezvoltare, identificăm metodele concrete de implementare reală și monitorizare a performanței pentru Propunerea de Valoare a Angajatorului pe care am creat-o.

Încheiem procesul de Employer Branding cu construirea strategiei de comunicare (publicuri, mesaje, canale, formate) și realizarea unei prime campanii în beneficiul brandului nostru.

Încheiem workshopul cu câteva studii de caz și, dacă participanții au disponibilitatea, cu analiza unor campanii realizate chiar de către ei, pentru angajatorii lor actuali sau anteriori.

***

Programul durează două zile și include pauze de cafea și relaxare. Pauza de prânz durează 60 de minute, masa de prânz nu este inclusă în prețul cursului.

Data, locul și formatul

Atelier practic interactiv, cu durata de două zile.

Marți și Miercuri, 5 și 6 decembrie 2023, între orele 09.00 – 17.00, la sala de conferințe de la Unicredit Tower, Bd. Expozitiei nr. 1F, Etaj 1, București Sector 1

 

 

Cost de participare

Early booking – 1500 lei. Preț întreg: 1800 lei.

Costul include apă, cafea, ceai, materiale didactice și consumabile.

Organizatorul este ONG și emite factură (fără TVA).

Rezervarea locului este confirmată după plata unui avans de 25% din costul de participare.

Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat  se returnează în proporție de 100% în cazul în care evenimentul se anulează.

Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat se returnează în proporție de 50% dacă participantul anunță cu minim 7 zile calendaristice înainte de eveniment că nu ajunge la curs.

Locurile rezervate sunt transmisibile, participanții pot fi înlocuiți în orice moment, înainte de începerea cursului.

Burse

Acest atelier este oferit de compania de software DevNest și este susținut de Medlife. Prietenii noștri oferă două burse integrale – acces gratuit la curs, pentru studenți, profesori sau profesioniști care nu au posibilitatea de a plăti costul de participare.

Pentru a aplica la burse: trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de motivație la info@scoalaspor.ro până la data de 15 noiembrie 2023, menționând cursul, localitatea și data cursului la care solicitați bursa.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Condiții de securitate sanitară

Evenimentul are loc într-un spațiu dedicat, confortabil, ventilat corespunzător și sigur din punct de vedere sanitar, iar numărul participanților la curs este de maxim 20 de persoane.

Toate interacțiunile din cadrul programului vor evita contactul fizic între participanți și vor respecta distanțele și condițiile de siguranță stabilite de autorități.

Participanții și organizatorii vor respecta cu strictețe toate regulile de securitate sanitară care sunt în vigoare la data evenimentului.

Parcare

Recomandăm transportul public sau utilizarea parcării din fața clădirii.

Condiții legale speciale

În condițiile puțin probabile în care autoritățile vor interzice sau vor restricționa desfășurarea evenimentului la data, orele și locația precizate, evenimentul va fi reprogramat cu prioritate, în format fizic.

Evenimentul se anulează doar în condiții excepționale (interdicție legală explicită sau indisponibilitatea de lungă durată a titularului cursului).

Ce trebuie să știi
1800
Lei
  • Early booking – 1500 lei. Preț întreg: 1800 lei.
  • Minimum 12 cursanți, maximum 20 de cursanți
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine livrează acest curs

Branding, Creativitate, Inovație

Doru Șupeală este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork” și lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education.

Are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair, Onyx Beacon, AirportLabs, Ramada Brașov sau InNutsFund, jurnalist și manager editorial la ProTV, Radio Brașov și MixMediaGroup și consultant de comunicare al Autoliv.

A publicat două cărți de Marketing și Management (”Employer Branding 100%” – Editura Curtea veche, 2021 și ”Experiența Face Diferența” – Editura Libris, 2017), un articol științific despre employer branding (”Inspire to hire and win the war for talents” – Marketing from Information to Decision Journal – DeGruyter, Berlin, 2019), scrie pe propriul blog dorusupeala.ro și semnează articole de analiză în revistele Today Software Magazine, Dimeon Magazine și fwdBV.

La Școala SPOR, pe care a fondat o în 2019, conduce un masterclass și un workshop de Employer Branding, dezvoltă un program de Leadership și a inițiat experimentele de creativitate „f(i)   Fabrica de Idei“, prin care ajută profesioniștii, echipele și organizațiile să exerseze și să aplice sistematic metode practice, interactive și distractive pentru a obține idei noi.

Crede că viitorul profesional al celor mai mulți și norocoși dintre noi va fi bogat și fericit dacă ne vom investi energia și entuziasmul în proiecte și echipe preocupate de creativitate, libertate, integritate, învățare continuă, colaborare, comunicare cinstită și inovație.

Rezervă-ți locul la Workshop de Strategie în Employer Branding: Metoda 5D – București 5-6 decembrie 2023

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

DETALII CURSANT
DETALII FACTURARE
Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.