Branding, Creativitate, Inovație

Lansarea cărții ”Employer Branding 100%” la Cluj

Lansarea cărții ”Employer Branding 100%”, de Doru Șupeală, la Cluj. Eveniment public, în aer liber, cu intrarea liberă în limita a 150 de locuri.
Cluj Napoca
21
 septembrie 2021
18:00–
Stables - Business & Community & Events
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Conceptul

Lansarea cărții ”Employer Branding 100%”, de Doru Șupeală, în prezența autorului și a câtorva dintre endorserii clujeni ai cărții.

Vor vorbi despre carte: Mihai Bonca, Bogdan Bob Rădulescu, Ciprian Mihali, Ovidiu Moisescu, Aurelian Sofică și autorul.

Ne întâlnim în cel mai frumos, mai elegant și mai nou spațiu de evenimente, business și coworking din Cluj: Stables by COS. Eveniment planificat a se desfășura în aer liber.

Intrarea este liberă, în limita a 150 de persoane, confirmarea rezervării locului se face pe măsura înscrierilor.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc în interior, iar numărul participanților va fi limitat la 75 de persoane.

Ne ajută cu toate cele necesare unui eveniment de calitate gazdele noastre de la COS și Stables, dar și HoHa Events, La Casa, Berăria artizanală Bârlog, WineUp, Vinurile Lechburg, ArtVinia și Lifestyle de Cluj. Sonorizare: Special Times. Fotografii: Paul Șandor.

Data, locul și formatul

Marți, 21 septembrie 2021, ora 18.00. Eveniment în aer liber, intrarea liberă dar cu înscriere prealabilă.

Condiții legale speciale

Participanții sunt rugați să aibă la îndemână măști sanitare, pentru situația în care se produce aglomerație sau pentru cazul în care condițiile meteo impun ca evenimentul să aibă loc la interior.

Numărul participanților este limitat la 150 de persoane, alocarea locurilor pentru participanți se face în ordinea înscrierii prin formularul de pe pagina web www.scoalaspor.ro/evenimente/lansare-carte-cluj.

Înregistrare foto și video

Evenimentul este unul de interes public, se vor face fotografii și filmări care vor fi prezentate, cu scop informativ sau ilustrativ, pe o serie amplă de canale media tradiționale și online.

Prin înscrierea și prezența la eveniment, participanții își exprimă acordul pentru producerea și utilizarea în scopuri de informare și publicitate a tuturor materialelor foto și video realizate cu ocazia evenimentului.

Alte informații utile

Parcare: Complexul Record Business Park dispune de o parcare subterană încăpătoare, cu acces liber pentru autoturisme.

Accesul în parcare se face liber și automat, cu intrare din strada Galați – Onisifor Ghibu, fix lângă intrarea magazinului Mega Image. Bariera se deschide automat și înregistrează automat numărul de înmatriculare al autoturismului.

Participanții sunt rugați să parcheze la etajele 1,5 sau 2,5 ale parcării și să folosească liftul care îi aduce la nivelul ZERO, exact la intrarea în Stables.

Tariful de parcare este de 3 lei pe oră și se achită la automatul plasat la recepția Record Business Park, ÎNAINTE de ieșirea din parcare. Posesorii autoturismelor introduc la automat numărul de înmatriculare și primesc un link printr-un cod QR, care îi direcționează spre portalul de plată, unde trebuie să introducă datele unui card bancar. După achitarea parcării, se primește mesaj de confirmare și se poate părăsi parcarea.

 

Ce trebuie să știi
  • Intrarea liberă, dar cu înscriere prealabilă.
  • Numărul participanților este limitat la 150 de persoane
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.

Rezervă-ți locul la Lansarea cărții ”Employer Branding 100%” la Cluj

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Timișoara
2022
26
-27
mai
Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover - Design - Develop - Deliver + Differentiate.
Cluj
2022
14
-15
iun.
De la Brand Strategy la Creative Execution – Transformă-ți brandul într-un succes de piață. Două zile de învățare interactivă pentru antreprenori, top manageri și profesioniști din Marketing și Advertising.
2022 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.