Branding, Creativitate, Inovație

Masterclass pentru antreprenori, manageri și specialiști HR și marketing. Framework, strategie, principii, metode, instrumente, tendințe, KPIs și acțiuni tactice specifice Brandului de Angajator.
Timișoara
16
–17
 septembrie 2021
09:00–
18:00
Locanda Del Corso – Strada Mărășești nr. 10, Timișoara.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Acest Masterclass este destinat cu precădere antreprenorilor și top managerilor, dar și profesioniștilor din HR și Marketing care activează în prezent în managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații.

Obiectivul cursului este să ofere o viziune completă, corectă și coerentă asupra funcției strategice de management al reputației angajatorilor, cu rezultate directe în atragerea și păstrarea talentelor și, consecutiv, în performanța și profitabilitatea companiilor.

Conceptul

Cursul combină teoria și practica, în egală măsură și are ca scop înțelegerea de către cursanți a complexității, anvergurii, importanței și funcționalităților specifice brandului de angajator.

Brandul de angajator reprezintă un domeniu științific, economic și managerial extrem de recent, cu mai puțin de 15 ani de istorie relevantă în planul cercetării academice și practicii manageriale.

Prezentarea detaliată a informațiilor științifice aprofundate despre Employer Branding (concepte, principii, orientare strategică, funcționalitate, mix de marketing) este însoțită de dezbateri, studii de caz și exerciții practice, individuale și de echipă.

Participanții primesc în timpul cursului și la final un set de instrumente de lucru și o mini-bibliotecă de resurse auxiliare și de documentare.

Acest Masterclass și Cartea ”Employer Branding 100%”, publicată de Editura Curtea Veche în Septembrie 2021, sunt rezultatul a trei ani de cercetare academică și practică profesională specializată în construirea și managementul reputației angajatorilor.

Pentru acest proiect de cercetare și educație, Doru Șupeală a colaborat în documentarea celor mai bune practici din Employer Branding cu câteva dintre cele mai puternice companii din România, validate de piață ca Best Employer sau Employer of Choice.

Structura cursului

Modulul 1: Conceptele de Brand și Employer Branding: viziune, obiective, funcții, impact și rezultate; Employer Value Proposition; Poziționare și Diferențiere; Employer of Choice și celelalte alternative de poziționare strategică;

Modulul 2: Mixul de Marketing pentru Employer Branding – cei 12 parametri strategici care definesc brandul de angajator și declinările lor.

Modulul 3: Strategic KPIs – monitorizarea parametrilor esențiali care definesc eficiența Brandului de angajator; Funcția comercială a Managementului Resurselor Umane: Employee Funnel și Employee Advocacy; Retenție sau Loializare?; Autenticitate și Integritate; Flexibilitate și Personalizare în programul și condițiile de lucru, dar și în Beneficii.

Modulul 4: Rolul și poziționarea funcției de Employer Branding în cadrul organizației; Brand Equity – instrumente și metode de evaluare și management al reputației de angajator. proiecte de echipă, studii de caz, dezbateri, concluzii.

Programul include pauze de cafea și relaxare. Pauza de prânz durează 90 de minute, masa de prânz nu este inclusă în prețul cursului.

 

Acestea sunt testimonialele participanților la Employer Branding Masterclass de la câteva dintre edițiile anterioare de la Cluj:

Iată opiniile și evaluările câtorva dintre participanții la acest Masterclass din Iași, în luna Ianuarie 2020:

Data, locul și formatul

Curs interactiv, teoretic și practic, cu durata de două zile.

Joi și Vineri, 16 și 17 septembrie 2021, între orele 09.00 – 18.00, în sala de conferințe de la Locanda Del Corso – Strada Mărășești nr. 10, Timișoara.

Spațiul destinat cursului este închiriat exclusiv pentru acest eveniment, la acest program participă maxim 20 de cursanți.

Cost de participare

Early booking – 1500 lei, valabil pentru înscrieri până la data de 9 septembrie 2021. Preț întreg: 1800 lei, valabil între 10 și 16 septembrie 2021. Costul include apă, cafea, ceai, snacks, materiale didactice și consumabile.

Organizatorul este ONG și emite factură (fără TVA).

Rezervarea locului este confirmată după plata unui avans de 25% din costul de participare.

Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat  se returnează în proporție de 100% în cazul în care evenimentul se anulează. Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat se returnează în proporție de 50% dacă participantul anunță cu minim 7 zile calendaristice înainte de eveniment că nu ajunge la curs. Locurile rezervate sunt transmisibile, participanții pot fi înlocuiți în orice moment, înainte de începerea cursului.

Burse

Școala SPOR și partenerul său local Profil Advertising acordă două burse integrale – acces gratuit la curs, pentru studenți, profesori sau profesioniști care nu au posibilitatea de a plăti costul de participare.

Pentru a aplica la burse: trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de motivație la info@scoalaspor.ro până la data de 5 septembrie 2021, menționând cursul, localitatea și data cursului la care solicitați bursa.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Condiții de securitate sanitară

Evenimentul are loc într-un spațiu dedicat, confortabil, ventilat corespunzător și sigur din punct de vedere sanitar, iar numărul participanților la curs este de maxim 20 de persoane. Spațiul de curs are grup sanitar dedicat.

Participanții vor fi așezați la distanță de minim doi metri unul de celălalt, iar trainerul va sta la o distanță de minim 3 metri de orice participant.

Toate interacțiunile din cadrul programului vor evita contactul fizic între participanți și vor respecta distanțele și condițiile de siguranță stabilite de autorități.

Participanții și organizatorii vor respecta cu strictețe toate regulile de securitate sanitară și limitare a interacțiunilor care sunt în vigoare la data evenimentului.

Parcare

Recomandăm utilizarea serviciilor de transport public, foarte accesibile în zonă. Pentru posesorii de automobile, soluția este utilizarea parcărilor publice din zonă.

Condiții legale speciale

În condițiile puțin probabile în care autoritățile vor interzice sau vor restricționa desfășurarea evenimentului la data, orele și locația precizate, evenimentul va fi reprogramat cu prioritate, în format fizic.

Dacă nu va fi posibilă organizarea cursului în format fizic, cursul va fi livrat online, într-o serie de trei întâlniri online cu durata de 3 ore fiecare, programate în zile și ore stabilite de comun acord cu cursanții. Toate sesiunile derulate online vor fi înregistrate video-audio și vor fi puse la dispoziția participanților.

Evenimentul se anulează doar în condiții excepționale (interdicție legală explicită sau indisponibilitatea de lungă durată a titularului cursului).

Ce trebuie să știi
1800
Lei
  • Early booking – 1500 lei, valabil pentru înscrieri până la data de 9 septembrie 2021. Preț întreg: 1800 lei.
  • Minimum 12 cursanți, maximum 20 de cursanți
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine livrează acest curs

Branding, Creativitate, Inovație

Doru Șupeală este Managing Director al Școlii SPOR, consultant de strategie, business și marketing pentru mai multe companii și CEO al firmei de consultanță Playmaker.

Are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair, Onyx Beacon, AirportLabs, Ramada Brașov sau InNutsFund, jurnalist și manager editorial la ProTV, Radio Brașov și MixMediaGroup și consultant de comunicare al Autoliv.

A publicat două cărți de Marketing și Management (”Employer Branding 100%” – Editura Curtea veche, 2021 și ”Experiența Face Diferența” – Editura Libris, 2017), un articol științific despre employer branding (”Inspire to hire and win the war for talents” – Marketing from Information to Decision Journal – DeGruyter, Berlin, 2019), scrie pe propriul blog dorusupeala.ro și semnează articole de analiză în revistele Today Software Magazine, Dimeon Magazine și fwdBV.

La Școala SPOR, Doru Șupeală susține programele educaționale de employer branding, leadership și inovație, dar și experimentele de creativitate și atelierele de ideație f(i) – Fabrica de Idei.

Rezervă-ți locul la Employer Branding 100% Masterclass – Timișoara 16-17 septembrie 2021

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

DETALII CURSANT
DETALII FACTURARE
Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Cluj Napoca
2021
22
oct.

Talent Academy - Advanced level - Fourth Module

A micro-MBA for HR professionals. Internationally - accredited Program for Human Resources & Talent Specialists, Executives, and Managers.
Andrew Taylor
Timișoara
2021
25
-26
oct.

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D

Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover - Design - Develop - Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
Cluj Napoca
2021
28
oct.

Product Management 1.0.1. - Fundamente

Curs introductiv în Dezvoltarea unui Produs, în industria IT sau orice alt sector. De la definiție la strategie, de la roluri la tactici de abordare, de la nevoie la metodologii, de la motivație la rafinamentul proceselor de gândire. Pentru cei care țintesc o carieră ca Product Owner, Business Analyst, Product Manager, Project Manager, un rol de sales sau marketing în relație directă cu clienții sau pur și simplu vor să dezvolte un produs sau un serviciu.
Andrei Adam
Iași
2021
8
-9
nov.

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D

Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover - Design - Develop - Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
Cluj Napoca
2021
15
-16
nov.

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D

Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover - Design - Develop - Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
Cluj Napoca
2021
22
nov.

Talent Academy - Advanced level - Fifth Module

A micro-MBA for HR professionals. Internationally - accredited Program for Human Resources & Talent Specialists, Executives, and Managers.
Andrew Taylor
Cluj Napoca
2021
23
-24
nov.

Planificare strategică în Business - Workshop pentru Manageri

Vii cu o problemă de afaceri și pleci cu un plan clar. Două zile și patru module de training intensiv pentru antreprenori și top manageri. Planificarea Strategică te ajută să îți duci afacerea de la stadiul de supraviețuire în stadiul de companie organizată, pregatită să facă bani și să se dezvolte pe termen lung.
Florin Șomodi
Cluj Napoca
2021
9
dec.

Fabrica de Idei f(i) – Workshop de Creativitate și Inovație în Business

Workshop de Creativitate și Inovație focalizat pe Business și crearea de noi valori economice, prin metode incrementale sau radicale. Ideal pentru antreprenori, manageri și lideri de echipe în companiile care înțeleg contribuția strategică a creativității.
Doru Șupeală

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed