Cluj People & Culture Society #3

Descoperă un mod sănătos în care se pot construi și conduce echipele și companiile, dar și care e rolul artei în creșterea nivelului de performanță al angajaților, de la: Adrian Stanciu - Consultant de Business și Ștefan Teişanu - Director Centrul Cultural Clujean. 
Cluj
18
 martie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Edițiile Cluj People & Culture Society sunt potrivite pentru manageri și directori de resurse umane, specialiști în recrutare și selecție, experți în dezvoltare organizațională și leadership, precum și consultanți în domeniul HR.

Suntem convinși că mediile de lucru sunt definite de oamenii lor, iar acest proiect, această comunitate și evenimentele pe care le organizăm au scopul de a încuraja schimbul de idei și bune practici pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a organizațiilor.

Conceptul

Adrian Stanciu

Consultant de business

Cu o experiență practică de peste 30 de ani în zeci de organizații, atât ca fondator, cât și ca inițiator și consultant, Adrian Stanciu este lider în consultanța de strategie organizațională în România și în regiunea est-europeană. În același timp, activează ca decan asociat și profesor invitat la Bucharest International School of Management, unde lucrează cu studenții din programul Executive MBA.

Adrian este realizatorul podcastului și conferințelor Decoder, reușind alături de Andreea Roșca să producă cel mai valoros conținut educațional multimedia despre management, leadership și business accesibil tuturor celor care vor să progreseze în afacerile moderne, în România.

Alternative – idei de pus pe gânduri este cartea scrisă de Adrian în care a dorit să expună și să analizeze idei inedite despre societate, conducerea oamenilor, valori, mentalități și atitudini moderne. Este o carte despre credințele false care ne definesc interacțiunile din spațiul muncii și nu numai. În cadrul evenimentului, participanții vor putea cumpăra cartea și primi autografe de la Adrian Stanciu.

Prezentarea lui Adrian Stanciu va fi despre Leadership și Management Modern, adaptat realităților globale de astăzi. Accentul va fi pus pe abordările și strategiile care permit liderilor și managerilor să navigheze într-un peisaj economic și social în continuă schimbare, adaptându-se la provocările și oportunitățile mediului de afaceri modern.

___

Ștefan Teişanu

Director Centrul Cultural Clujean

Ştefan Teișanu este manager cultural, antreprenor și co-fondator al organizațiilor Centrul Cultural Clujean, Fapte și Nord. Este membru în Consiliul Economic și Social al României și lucrează cu Banca Mondială ca specialist în participare și dezvoltare locală. Este director executiv al Centrului Cultural Clujean, ONG de cultură și dezvoltare durabilă cu 117 membri.

A fondat Asociația Fapte, care organizează festivalul Jazz in the Park și alte evenimente culturale cu impact în comunitate, și Asociația Nord, organizație de dezvoltare comunitară înfiinţată la Darabani, oraşul său natal din Moldova. Crezul său personal este că oamenii pot fi ceea ce îşi doresc să fie.

Ștefan Teișanu va aborda tema The Work of Art, concentrându-se pe modul în care arta poate aduce beneficii oamenilor, mai ales în context profesional. În cadrul prezentării Ștefan va explora avantajale interacțiunii cu arta din punct de vedere al îmbunătățirii stării de spirit, creativității și productivității angajaților.

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri recurente cu caracter informal ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

Agenda evenimentului:

18 martie 2024
_____
17:30 Meet & Greet
18:00 Despre Cluj People & Culture Society și evenimentele viitoare
18:15 The Work of Art – Ștefan Teișanu, Director Centrul Cultural Clujean
18:45 Leadership și Management Modern, adaptat realităților globale de astăzi – Adrian Stanciu, Consultant de Business
20:20 Sesiune de networking & autografe
22:00 Closing

Data, locul și formatul

Următoarea întâlnire Cluj People & Culture Society va avea loc pe 18 martie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMapscu mașina în Wazecu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale prin mixarea apelor aromatizate cu extracte naturale îndulcite cu bio agave
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUP – Brand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Bere made in Câmpenești – rețete de bere artizanală create, testate și meșteșugite de Tudor Bura
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Cei doi speakeri ai evenimentului sunt:

 • Adrian Stanciu – Consultant de Business
 • Ștefan Teişanu – Director Centrul Cultural Clujean

Rezervă-ți locul la Cluj People & Culture Society #3

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.