Cluj People & Culture Society #4

Descoperă cum să creezi o cultură organizațională sănătoasă și prosperă, de la: Magor Csibi - Head of Leadership and Organizational Culture Practice - Trend Consult & Anca Selin (Rosa) - Senior Developer, Team Lead, and Career Manager - Qubiz
Cluj
15
 mai 2024
17:30–
22:00
ABC Incubator
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Edițiile Cluj People & Culture Society sunt potrivite pentru manageri și directori de resurse umane, specialiști în recrutare și selecție, experți în dezvoltare organizațională și leadership, precum și consultanți în domeniul HR.

Suntem convinși că mediile de lucru sunt definite de oamenii lor, iar acest proiect, această comunitate și evenimentele pe care le organizăm au scopul de a încuraja schimbul de idei și bune practici pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a organizațiilor.

Conceptul

Magor Csibi

Head of Leadership and Organizational Culture Practice – Trend Consult

Magor Csibi este Head of Leadership and Organizational Culture Practice la Trend Consult Group. A fost vreme de opt ani Country Manager al organizației de protecția mediului World Wide Fund, în România și apoi în Coreea de Sud și este membru al boardului World Vision România, un ONG specializat în protecția copiilor. Coautor, alături de Radu Predescu, al unei cărți excepționale de Leadership: ”Bătăliile care contează”.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați mentori și trainer de Leadership din România și o voce puternică în spațiul public, în favoarea unei paradigme moderne și profund umane în relația dintre angajatori și angajați. Crede că rolul managerilor este să dezvolte culturi organizaționale constructive, bazate pe curiozitate, autodezvoltare, deschidere, compasiune și interes față de ceilalți, iar noua generație de lideri se va remarca prin proiecte și idei, nu prin exces de putere și agresivitate.

___

Anca Selin (Rosa)

Senior Developer, Team Lead, and Career Manager – Qubiz

Anca Rosa este o IT-istă a cărei mantră, „Emoțiile îndrumă oamenii, oamenii determină performanța”, sumarizează stilul ei de leadership și de muncă în echipă. Ea s-a specializat ca și full-stack developer profilat pe tehnologiile Microsoft, acumulând 14 ani de experiență în industria IT.

De-a lungul carierei sale, Anca a explorat procesele operaționale și de management în calitate de dezvoltator, Scrum Master și Team Leader, descoperind o pasiune pentru toate fațetele unui proiect software. Recent, Anca a trecut la rolul de manager de carieră, oferind îndrumare și mentorat colegilor și membrilor echipei. Abordarea ei transparentă și de susținere le permite colegilor să navigheze prin provocări profesionale și să obțină o creștere în domeniile dorite.

Dincolo de eforturile sale profesionale, Anca își găsește împlinirea ca soție devotată și mamă mândră a fiicei sale de 7 ani. Atunci când nu este cufundată în muncă sau în viața de familie, îi place să călătorească, să citească și să participe la diverse activități sportive.

 

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri recurente cu caracter informal ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

 

Data, locul și formatul

Următoarea întâlnire Cluj People & Culture Society va avea loc pe 15 mai 2024, începând cu ora 17:30, la ABC Incubator (Constantin Brâncuși 55-57-59).

 

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. ABC Incubator – Un sistem complex de sprijin pentru întreprinderile de tehnologie aflate în fazele incipiente de dezvoltare în industria IT.
 5. AROBS – Furnizor global de soluții IT și software personalizat bazat pe cele mai noi tehnologii.
 6. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 7. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 8. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 9. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 10. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • HAP! de la Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Casa de Vinuri ZAIG – Vinuri cu istorie, ce creează o punte de legătură între generații.
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale.
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUP – Brand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 100 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Cei doi speakeri ai evenimentului sunt:

 • Magor Csibi – Head of Leadership and Organizational Culture Practice – Trend Consult
 • Anca Selin (Rosa) – Senior Developer, Team Lead, and Career Manager – Qubiz

Rezervă-ți locul la Cluj People & Culture Society #4

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.