Cluj Marketing & Comms Club #11

Te așteptăm la o nouă ediție Cluj Marketing & Comms Club să descoperi mai multe despre: strategie, copywriting, storytelling, sustenabilitate, identitate de brand și nu numai, de la: George Bonea - Speaker Demotivațional și Claudiu Butacu - Inginer, Co-Fondator - EFdeN & energiaTa.
Cluj
17
 aprilie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Marketing & Comms Club va avea loc pe 17 aprilie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

 

Conceptul

George Bonea

Copywriter, storyteller, scriptwriter

Pe George Bonea e posibil să-l cunoști de pe Youtube („Speaker Demotivațional”). Ori ai citit vreuna din cărțile publicate de el. Ori ai lucrat cu el (e copywriter cu ascendent în storyteller). Ori ai fost la vreunul din show-urile lui de stand-up comedy. Ori îi citești blogul (www.georgeisme.ro). Ori îl cunoști acum.

Este autor al cărților „Miercuri 10”, „Îmi pare rău că am muncit” și „Aventuri cu Zornel în Lumea Nașpa”. De-a lungul timpului a lucrat la radio, în presa scrisă, iar mai apoi în publicitate, scriind în mod constant pe blog. Când nu ține discursuri demotivaționale, poți să-l întâlnești făcând stand-up comedy sau cântând în trupa Just Another Lie. Este adeptul umorului observațional, cel care te face să râzi când conștientizezi evidentul, îmbinat cu ironia și sarcasmul. În timpul liber citește, gătește și merge cu bicicleta.

George Bonea ne va învăța cum să scriem povești memorabile care să rămâna în mintea și sufletul oamenilor, dar și cum să folosim umorul, înțelept, în marketing și publicitate.

___

Claudiu Butacu

Inginer, Co-Fondator – EFdeN & energiaTa, Profesor la Bucharest International School of Management

Claudiu Butacu este un lider în domeniul ingineriei și sustenabilității, cu o bogată experiență în promovarea locuințelor accesibile și eficiente din punct de vedere energetic. Absolvent al Executive MBA de la Maastricht School of Management (MsM) România, Claudiu își folosește cunoștințele pentru a aborda provocările globale legate de sustenabilitate și schimbări climatice.

Prin contribuția sa semnificativă la EFdeN, a fost instrumental în dezvoltarea de prototipuri de locuințe sustenabile, inițiative legislative de energie verde și programe educaționale, inclusiv lansarea unui concept inovator de oraș sustenabil în centrul Bucureștiului formand peste 1000 de tineri profesionisti in cei 12 ani de activitate. Proiectele EFdeN au primit recunoaștere internațională pentru inovație și impactul lor asupra industriei construcțiilor și educației în sustenabilitate. Convins că schimbarea sistemică este posibilă doar prin colaborarea între sectorul privat, public și ONG-uri spre un obiectiv comun, Claudiu continuă să inspire și să conducă proiecte care modelează viitorul sustenabilității în România.

Tema abordată de Claudiu în cadrul evenimentului este Despre sustenabilitate: cum construiești un brand puternic pe un teren dificil. Claudiu va aborda strategii și tactici cheie pentru dezvoltarea și consolidarea unui brand în domeniul sustenabilității, evidențiind importanța unei abordări integrate și coerente.

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri periodice, informale ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

Prin intermediul acestor evenimente, dorim să împărtășim cunoștințe solide, să creem relații durabile și să susținem comunitatea de marketing locală. Suntem aici pentru a inspira, a învăța unii de la alții și a construi împreună un mediu prietenos și plin de energie pentru dezvoltare profesională și personală.

Data, locul și formatul

Cluj Marketing & Comms Club #11 va avea loc pe 17 aprilie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • HAP! de la Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Gelu Covrigelu’ – cu o absolut necesară doză de energie venită la pachet cu cele mai bune produse de patiserie.
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale prin mixarea apelor aromatizate cu extracte naturale îndulcite cu bio agave
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUP – Brand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
 • Bianca Maghear – surprinde cele mai importante cadre la fiecare eveniment.
 • Liviu Cotoi și Mihai Udubașa – ne ajută cu filmarea integrală a evenimentelor și procesarea post producție
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

George Bonea – Copywriter, storyteller, scriptwriter

Claudiu Butacu – Inginer, Co-Fondator – EFdeN & energiaTa

 

Rezervă-ți locul la Cluj Marketing & Comms Club #11

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.