Cluj Marketing & Comms Club #12

Te așteptăm la o nouă ediție a serilor de marketing, alături de Oana Kovacs - Brand Manager - URSUS și Prof. Dr. Sergiu Georgian Mazerschi - Artist plastic, muralist, fondator Comunitatea 156, organizator al M.Y. – Murals of Youth
Cluj
13
 iunie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Marketing & Comms Club va avea loc pe 13 iunie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

 

Conceptul

Oana Kovacs

Brand Manager URSUS

Oana Kovacs – brand manager URSUS, e in familia brandului de mai bine de 3 ani. Cu experiență cumulată de 10 ani în comunicare, digital marketing și brand manangement, în ultimii 3 ani a fost implicată în proiecte de inovație ale lui URSUS, un brand care și-a pornit drumul în inima Clujului. Oana vine să ne povestească pe scurt cum își continuă URSUS povestea și ce își propune să facă pentru universul berii din România.

___

Prof. Dr. Sergiu Georgian Mazerschi

Artist plastic, muralist, fondator Comunitatea 156, organizator al M.Y. – Murals of Youth

Mazerschi este un artist nonconformist, profesor dedicat la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Din dorința de a contribui la dezvoltarea sistemului educațional la nivel național, a fondat Comunitatea 156, un proiect ce își propune să devină un model de bună practică la nivel național, pentru cât mai multe licee, indiferent de profilul acestora.
Cu o experiență vastă în artele plastice, artă murală, procesare computerizată a imaginii, Sergiu aduce o viziune creativă și multă inspirație în lumea artistică și cea educațională.

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri periodice, informale ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

Prin intermediul acestor evenimente, dorim să împărtășim cunoștințe solide, să creem relații durabile și să susținem comunitatea de marketing locală. Suntem aici pentru a inspira, a învăța unii de la alții și a construi împreună un mediu prietenos și plin de energie pentru dezvoltare profesională și personală.

Data, locul și formatul

Cluj Marketing & Comms Club #11 va avea loc pe 13 iunie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • HAP! de la Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Casa de Vinuri ZAIG – Vinuri cu istorie, ce creează o punte de legătură între generații.
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUP – Brand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Oana Kovacs – Brand Manager – Ursus

Prof. Dr. Sergiu Georgian Mazerschi – Artist plastic, muralist, fondator Comunitatea 156, organizator al M.Y. – Murals of Youth

 

 

Rezervă-ți locul la Cluj Marketing & Comms Club #12

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.