Cluj Marketing & Comms Club #10

NLP, storytelling și strategii de advertising care au ajutat la construirea unor afaceri de succes: descoperă poveștile a două invitate extraordinare la o nouă ediție a serilor de marketing: Maria Nistor - Storyteller, Master Practician de NLP & Co-fondator Popotam Productions și Anabela Luca - Fondator adLemonade, Google Premier Partner și Meta Partner.
Cluj
1
 februarie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Marketing & Comms Club va avea loc pe 1 februarie 2024, începând cu ora 17.30, la Cluj Business Campus – Cloudflight și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

 

Conceptul

Maria Nistor

Co-fondator Popotam Productions

Maria Nistor – jumătate creație, jumătate strategie și un tot pasionat de oameni, comunicare, comportamente și frumos. Este antreprenor multi-pasionat, comunicator, regizor & storyteller Popotam Productions și master practician de NLP din 2017.

În lumea ei, comunicarea nu este doar un mijloc de a transmite informații, ci un mod de a construi punți de înțelegere, de a crea conexiuni și relații pe termen lung, de a inspira schimbarea și de a aduce oamenii împreună în jurul unor idei și valori comune. Misiunea ei este să ajute oamenii și brandurile să își creeze claritate, să comunice cu sens și scop, să își spună povestea într-un mod autentic care să atingă inimile și mințile publicului.

Popotam Productions este agenția creată cu pasiune de Maria și partenerul ei, Costin Marian, director de imagine, editor, colorist și fotograf. Sunt specializați în crearea de videoclipuri personalizate pentru branduri, oferind servicii complete de la idee la produsul final.

___

Anabela Luca

Fondator adLemonade

Anabela Luca are peste 14 ani de experiență în managementul și administrarea campaniilor de PPC. În 2012, când a fondat adLemonade, era singura femeie care a pus bazele unei agenții de performance marketing în România. În prezent, gestionează bugete lunare de peste 2 milioane de euro, ajutând de-a lungul timpului peste 500 de business-uri să crească accelerat în mediul online.

În calitate de CEO al agenției, Anabela asigură o performanță crescută a investiției în publicitatea online a clienților precum Flanco, Enel, Deichmann, Catena, Continental și Jolidon. Îi place să se implice în proiecte ambițioase și să contribuie activ la creșterea accelerată a acestora.

Ca trainer certificat Google, Anabela este implicată activ în educarea pieței, susținând peste 100 de cursuri de strategie și implementare campanii plătite pe cele mai actuale platforme. Fiind pasionată de ceea ce face, reușește să pună puțin din ea în fiecare campanie, iar asta se vede cu ușurință și din modul în care le vorbește cursanților.

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri periodice, informale ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

Prin intermediul acestor evenimente, dorim să împărtășim cunoștințe solide, să creem relații durabile și să susținem comunitatea de marketing locală. Suntem aici pentru a inspira, a învăța unii de la alții și a construi împreună un mediu prietenos și plin de energie pentru dezvoltare profesională și personală.

Data, locul și formatul

Cluj Marketing & Comms Club #10 va avea loc pe 1 februarie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Include clădirea în care ne aflăm azi și reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale prin mixarea apelor aromatizate cu extracte naturale îndulcite cu bio agave
 • Gelu Covrigelu’ – cu o absolut necesară doză de energie venită la pachet cu cele mai bune produse de patiserie.

 

Acest eveniment este organizat de SPOR – Școala pentru oameni responsabili.

Dacă dorești să participi, completează formularul de mai jos.

Mai multe informații la info@scoalaspor.ro.

Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Maria Nistor – Co-fondator Popotam Productions

Anabela Luca – Fondator adLemonade

 

Rezervă-ți locul la Cluj Marketing & Comms Club #10

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.