Cluj Marketing Club Meetings #9

Hai la următoarea ediție Cluj Marketing Club Meetings #9 să cunoști două povești de succes: Călin Crainic ( Managing Partner Kumpania, cadru asociat la FSPAC secția Publicitate) și Dana Nealcoș (Reels Expert & Founder Nealcoș Marketing). Joi, 9 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00.
Cluj
9
 noiembrie 2023
18:00–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Marketing Club Meetings va avea loc pe 09 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Cluj Business Campus – Cloudflight și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

Conceptul

CMC a fost creat ca un hub de learning și conlucrare „pe bune”, din care toți să tragem cele mai bune foloase, în moduri elocvente și prietenoase, unde vom avea șansa de a: 

 1. Învăța din 2 povești de succes, relevante și perfect aplicate domeniului din care facem parte, prin intermediul invitaților principali – Călin Crainic ( Managing Partner Kumpania, cadru asociat la FSPAC secția Publicitate) și Dana Nealcoș (Reels Expert & Founder Nealcoș Marketing)
 2. Dezbate unele dintre cele mai actuale subiecte și trenduri care ne influențează activitatea de zi cu zi
 3. (mai ales) de-a ne cunoaște între noi, a ne împărtăși experiențele, de a ne provoca, de a ne extinde orizonturile și a ne cizela proiectele personale, prin puterea unei comunități talentate și deschise, în adevăratul sens al cuvântului.

 

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri lunare cu caracter informal ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

 

Data, locul și formatul

Cluj Marketing Club Meetings #9 va avea loc pe 09 noiembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Cost de participare

Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale:

Booktruck

Avem nevoie de 100 000 de euro pentru a achiziționa a treia bibliotecă pe roți, de data aceasta vrem să fie una electrică. Așa, încă 2 000 de copii din zona rurală, vor putea împrumuta cărți, se vor întâlni cu actori, scriitori, sportivi, fotografi, artiști, IT-iști, o mulțime de alte profesii care le pot influența viitorul, vor putea vedea spectacole de teatru de păpuși, proiecții de filme.

 

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor: Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – include clădirea în care ne aflăm azi și reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival. 
 4. DevNest – este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice. 
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei. 
 6. MSG România – parte din msg Group, concernul de origine germană, lider în servicii digitale. Oferă soluții și inovație în aplicații și dezvoltare software, prin autenticitate, experiență și planuri ambițioase.
 7. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe. 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase, 
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă, 
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase 
 • Adalbert Dohotariu, pentru imortalizarea momentelor de azi,
 • și nu în ultimul rând prietenii de la qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media.

Acest eveniment este organizat de SPOR – Școala pentru oameni responsabili.

Urmărește evenimentele Cluj Marketing Club pe LinkedIn, Facebook și Instagram.

Dacă dorești să participi, completează formularul de mai jos.

Mai multe informații la info@scoalaspor.ro.

Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Călin Crainic

Călin Crainic  este Managing Partner la Kumpania și cadru didactic asociat la FSPAC, secția Publicitate.
Din 2000 până în 2014 a fost Copywriter și Director de Creație în cadrul agenției Vitrina Advertising, o agenție de publicitate full-service înființată în 1992 la Cluj-Napoca.

Dorindu-și schimbarea din punct de vedere profesional, a construit în 2014, alături de partenerii săi, Ramona Vasar și Bogdan Greab, agenția Kumpania, un proiect prin care propune pieței locale și naționale creație în zona de branding și comunicare. Agenția Kumpania va împlini la anul, 10 ani de activitate.

În calitate de cadru didactic asociat la FSPAC, secția Publicitate, timp de 12 ani, Calin Crainic a împărtășit cunoștințele și experiența sa cu viitoarele generații de specialiști în publicitate.

 

Dana Nealcoș

Dana Nealcoș este Reels Expert și fondator al Nealcoș Marketing. Experiența cu cele peste 800 de reels realizate îi permite să înțeleagă algoritmul și dinamica platformelor de social media. Astfel, poate să dezvolte strategii personalizate pentru fiecare client, țintind audiența corectă și folosind eficient caracteristicile specifice ale platformelor pentru a obține rezultate.

Dana pune accent pe inovație și creativitate în strategiile sale de marketing. Ea înțelege cu precizie cum să folosească reels-urile pentru a spori vizibilitatea unei companii și a produselor sale pe platformele de social media. Cu o abordare orientată spre rezultate, Dana lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a dezvolta conținut autentic și captivant, care să genereze implicare și distribuiri.

Misiunea ei este să susțină business-urile să devină vizibile in Social Media, prin conținut video autentic.  (Reels, Story, TikTok)

Rezervă-ți locul la Cluj Marketing Club Meetings #9

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.