Branding, Creativitate, Inovație

Cluj Marketing Club Meetings #7

Hai la următoarea ediție Cluj Marketing Club Meetings #7 să cunoști două povești de succes: Mircea Popa (Mircea Bravo) și Doru Șupeală (alături de echipa Hacking Work). Joi, 16 martie 2023, începând cu ora 18.00.
Cluj
16
 martie 2023
18:00–
22:00
ABC Incubator
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Marketing Club Meetings va avea loc pe 16 martie 2023, începând cu ora 18.00, la ABC Incubator și este dedicată specialiștilor și pasionaților din toate domeniile aflate sub marea umbrelă a marketingului: oameni de comunicare, Social Media, PR, media, branding, seniori & juniori, strategi & creatori, deopotrivă.

Conceptul

CMC a fost creat ca un hub de learning și conlucrare „pe bune”, din care toți să tragem cele mai bune foloase, în moduri elocvente și prietenoase, unde vom avea șansa de a: 

  1. Învăța din 2 povești de succes, relevante și perfect aplicate domeniului din care facem parte, prin intermediul invitaților principali – Mircea Popa (vlogger, fondator Bravo Productions și Bravo Films) și Doru Șupeală (Hacking Work)
  2. Dezbate unele dintre cele mai actuale subiecte și trenduri care ne influențează activitatea de zi cu zi
  3. (mai ales) de-a ne cunoaște între noi, a ne împărtăși experiențele, de a ne provoca, de a ne extinde orizonturile și a ne cizela proiectele personale, prin puterea unei comunități talentate și deschise, în adevăratul sens al cuvântului.

 

Cluj Marketing Club Meetings

Structura evenimentului

Evenimentul este structurat sub forma unor întâlniri lunare cu caracter informal ce includ prezentări publice, demonstrații și dezbateri relevante pentru comunitate, urmate de câte o sesiune relaxată de socializare & networking.

 

Data, locul și formatul

Evenimentul are loc în 16 martie 2023 începând cu ora 18:00 la ABC Incubator (Strada Constantin Brâncuși 55-57-59, Cluj).

În pauzele de networking și socializare, ne vor răsfăța papilele gustative batoanele Tata Vlad și bunătățile de la Gelu Covrigelu’, iar Bârlog și Cotnari ne vor ajuta să ne potolim setea.

Fotografiile evenimentului sunt realizate de Adalbert Dohotariu, iar grafica este realizată de qbd Advertising.

Cost de participare

Intrare liberă, bazată pe rezervare sau invitație.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Acest eveniment este organizat de SPOR – Școala pentru oameni responsabili.

Urmărește evenimentele Cluj Marketing Club pe LinkedIn, Facebook și Instagram.

Dacă dorești să participi, completează formularul de mai jos.

Mai multe informații la info@scoalaspor.ro.

Ce trebuie să știi
  • Intrare liberă, bazată pe rezervare sau invitație.
  • Maxim 80 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Doru Șupeală

Cluj Marketing Club Doru Șupeală

Doru Șupeală este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului Hacking Work și lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education.

Are un Executive MBA la Hull University Business School, Licență și Master în Marketing la FSEGA – Universitatea Babeș-Bolyai și a absolvit Jurnalism și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov. Este doctorand al Universității Babeș-Bolyai – FSEGA, cu o temă de cercetare în managementul creativității și inovației.

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair, Onyx Beacon, AirportLabs, Ramada Brașov sau InNutsFund, jurnalist și manager editorial la ProTV, Radio Brașov și MixMediaGroup și consultant de comunicare al Autoliv.

Mircea Popa

Cluj Marketing Club Mircea Bravo

Cunoscut sub numele de Mircea Bravo este absolvent de Drept, fondator Bravo Productions și Bravo Films. Este unul din cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 3,4 milioane de urmăritori pe Facebook și peste 1 milion de abonați pe YouTube.

A jucat în peste 300 de scenete scurte postate pe canalele online care au strans o comunitate de peste 4 milioane de fani din țară și străinătate. Bravo Productions a realizat zeci de reclame virale și sute de materiale umoristice, distribuite de sute de mii de utilizatori pe paginile lor de socializare și vizionate de milioane de oameni. 

Sketch-urile, interviurile luate participanților la festivaluri sau clipurile mai elaborate, multe sponsorizate de diverse companii, au adus la viață personaje precum Haurențiu, instalatorul, mama, tata, bunica, interpretate de actori precum Bogdan (Bob) Rădulescu, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Dan Chiorean și alți actori profesioniști, dar mai ales tanti Lenuța, din comuna clujeană Chinteni.

Rezervă-ți locul la Cluj Marketing Club Meetings #7

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.