Cluj Business & Technology Club #3

Descoperă ce este știință și pseudoștiință în psihologia performanței, dar și cât de mult s-a schimbat industria IT din Cluj din perspectivă tehnologică și de business, de la: Dr. Psih. Andrada Vincze - Psihologul Campionilor, Cristian Călbază & Paul Corda - Delivery Managers Qubiz.
Cluj
7
 martie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Business & Technology Club va avea loc pe 7 martie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight. Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie. Vrem să promovăm creativitatea in business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Conceptul

Dr. Psih. Andrada Vincze

Psihologul Campionilor

Andrada Vincze este doctor în psihologie, specialist în psihologie sportivă aplicată și fondator Happy Champions. Ea lucrează în general cu sportivi, antrenori și părinți, în diferite formate, pentru a descoperi drumul spre statutul de campion.

Ceea ce iubește în slujba ei sunt schimbările pozitive mici, dar vizibile; lucrurile mărunte pe care ieri nu le-au stăpânit oamenii cu care lucrează, dar care acum sunt la locul lor. Despre aceste mici succese care contribuie masiv în marele campionat al vieții, Andrada a discutat într-un episod de podcast Hacking Work pe care îl poți urmări aici.

Tema abordată de Andrada în cadrul evenimentului va fi Performance Mythbusting: Știință și pseudoștiință în psihologia performanței. Andrada Vincze ne va oferi o perspectivă critică și informativă asupra modului în care înțelegem și gestionăm performanța în diverse domenii, de la sport și afaceri până la educație și viața personală.

___

Cristian Călbază

Delivery Manager Qubiz

Cristian Călbază colaborează strâns cu un grup de lideri și echipe de implementare pentru a asigura livrarea de servicii de calitate clienților. Cu o experiență solidă de 17 ani în domeniul IT, el și-a început cariera ca developer și a progresat ulterior către diferite roluri de conducere. În ultima perioadă el gestionează performanța a peste 80 de colegi. Flexibilitatea, oportunitățile și perseverența, alături de adaptabilitatea la schimbare, au fost cele care l-au propulsat de-a lungul anilor în evoluția sa profesională.

Deoarece plictiseala îi este străină, pe lângă carieră, se bucură de o pregătire școlară intensivă în cadrul unui program de Executive MBA și de o familie fericită – el fiind soț și tată a două fete – cu care își petrece cele 400 de zile pe an.

___

Paul Corda

Delivery Manager Qubiz

Paul Corda face parte din echipa de delivery management la Qubiz, unde coordonează proiecte în diverse domenii tehnologice, îndrumând 35-40 de colegi.

Cu o experiență de 13 ani în domeniul IT, Paul și-a început cariera ca developer într-un mediu în care diferența între frontend, backend și infrastructură era minimală. Colaborarea strânsă încă de la începutul carierei cu beneficiarii direcți ai soluțiilor software și expunerea la întregul ciclu de dezvoltare l-au făcut să aprecieze domeniul nu doar din punct de vedere tehnic, ci și din perspectiva utilității finale a produsului dezvoltat și a modului în care acesta poate aduce beneficii semnificative celor din jur.

Tema abordată de Cristian Călbază și Paul Corda este De la bit la business: un salt pentru IT-ul din Cluj. Cristian și Paul ne vor oferi o nouă perspectivă asupra modului în care industria IT din Cluj a trecut de la simpla dezvoltare a tehnologiei către crearea și gestionarea de businessuri complexe, evidențiind maturizarea și potențialul acestei industrii.

Structura evenimentului

Invitații vor susține prezentări captivante și aplicate în domeniul leadership-ului, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Vom avea, de asemenea, momente de networking pentru a facilita schimbul de idei și construirea de conexiuni între membri.

 

Data, locul și formatul

Următoarea întâlnire a Cluj Business & Tech Club va avea loc pe 7 martie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • Gelu Covrigelu’ – cu o absolut necesară doză de energie venită la pachet cu cele mai bune produse de patiserie.
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale prin mixarea apelor aromatizate cu extracte naturale îndulcite cu bio agave
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUPBrand-ul ce transformă trend-ul de consum al băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Dr. Psih. Andrada Vincze – Psihologul Campionilor

Cristian Călbază – Delivery Manager Qubiz

Paul Corda – Delivery Manager Qubiz

 

 

 

Rezervă-ți locul la Cluj Business & Technology Club #3

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.