Cluj Business & Technology Club februarie 2024

Descoperă cum construiești un business de la zero și care sunt cele mai importante atuuri ale antreprenorilor de succes, într-o nouă ediție Cluj Business & Technology Club cu invitați de excepție: Dan Toader - Director General Ferma cu Omenie și Ligiu Uiorean - Fondator AirportLabs
Cluj
15
 februarie 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Business & Technology Club va avea loc pe 15 februarie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight. Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie. Vrem să promovăm creativitatea in business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Explorăm actualitatea mediului de business, tendințele  cele mai importante și analizăm împreună transformarea continuă a conceptului de leadership. Vom analiza impactul conducerii eficiente asupra modului în care organizațiile înțeleg și își gestionează echipele.

Cluj Business & Technology Club CU Dan Toder de la Ferma cu Omenie și Ligiu Uiorean, AirportLabs

Conceptul

Dan Toader

Director General Ferma cu Omenie

Dan Toader are aproape 25 de ani de experiență în FMCG în domenii precum financiar (Credit Management, Finance and Controls, Audit Intern, Risk Management), strategie, revenue management și sales support.

Timp de 23 de ani a fost angajat la URSUS Breweries, unde în ultimii 4 ani a format și condus echipa care a construit business-ul Bârlog, un proiect intraprenorial al companiei (în valoare de 10m euro) care a constat în construirea unei fabrici de bere, a unei echipe, a brandului de bere Bârlog, internalizarea și dezvoltarea brandului Azuga și altele.

În prezent, Dan este Director General la Ferma cu Omenie, un producător de brânzeturi cu piață de desfacere în peste 10 țări și în dezvoltare pe piața din România.

___

Ligiu Uiorean

Fondator AirportLabs

Ligiu Uiorean este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din Cluj, iar cariera sa este o călătorie prin diverse domenii, de la fabrici și autostrăzi la inginerie în general.

Deși a acumulat experiență în aceste domenii, pasiunea sa pentru aviație l-a făcut să fondeze AirportLabs în 2015, o companie tech specializată în dezvoltarea și operarea sistemelor critice în 50 de aeroporturi din întreaga lume, (din Statele Unite până în Japonia). Pe scurt, AirportLabs identifică nevoile critice din ecosistemul aviatic și dezvoltă soluții progresive, bazate pe cloud.

În prezent, compania sa are 85 de angajați care creează produse SaaS ce asigură funcționarea optimă a infrastructurilor aeroportuare.

Structura evenimentului

Invitații vor susține prezentări captivante și aplicate în domeniul leadership-ului, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Vom avea, de asemenea, momente de networking pentru a facilita schimbul de idei și construirea de conexiuni între membri.

 

Data, locul și formatul

Următoarea întâlnire a Cluj Business & Tech Club va avea loc pe 15 februarie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

  1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
  2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
  3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
  4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
  5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
  6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
  7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
  8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

  • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
  • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
  • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
  • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
  • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking
  • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale prin mixarea apelor aromatizate cu extracte naturale îndulcite cu bio agave
  • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
  • Bere made in Câmpenești rețete de bere artizanală create, testate și meșteșugite de Tudor Bura
  • ZĂ KUPBrand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
Ce trebuie să știi
  • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
  • Maxim 160 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Dan Toader – Director General Ferma cu Omenie

Ligiu Uiorean – Fondator AirportLabs

Rezervă-ți locul la Cluj Business & Technology Club februarie 2024

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Cluj
2024
9
oct.
Wellbeing vs. burnout. Ce Rost are sănătatea mintală la locul de muncă în România?
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.