Cluj Business & Technology Club #7

Inteligența Artificială / Inteligența Umană: Ce faci azi cu ceea ce știi?
Cluj
4
 decembrie 2024
17:30–
21:00
Cluj Business Campus - Cloudflight

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Business & Technology Club va avea loc pe 4 decembrie 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight. Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie. Vrem să promovăm creativitatea în business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Conceptul

 Inteligența Artificială / Inteligența Umană: Ce faci azi cu ceea ce știi?

Tehnologia evoluează rapid, iar granițele dintre inteligența artificială și cea umană devin tot mai difuze. În acest context, apare o întrebare esențială: cum ne putem folosi de cunoștințele și abilitățile noastre pentru a crea un impact pozitiv, atât pentru noi, cât și pentru comunitate? Două perspective diferite, dar complementare, ne vor ajuta să găsim răspunsuri la această provocare.

 

_________________

Primul speaker este Alexandru Oancea, Delivery Manager la Qubiz, fondator BlooDoChallenge și Apartinator.ro

Alexandru este un profesionist dedicat tehnologiei și un susținător al inițiativelor comunitare. În calitate de Delivery Manager la Qubiz și creator al platformelor BlooDoChallenge și Apartinator.ro, Alexandru încurajează colaborarea dintre oameni și implicarea activă în societate. Cu o experiență de peste 10 ani în mentorat, a ghidat peste 500 de persoane în primele lor proiecte IT. Fascinat de tehnologie și explorarea spațială, Alexandru îmbină inovația cu dorința de a genera un impact pozitiv.

Ce înveți nou de la Alexandru:

  • Pay It Forward: Cum să-ți folosești cunoștințele pentru binele comunității
  • Cum poți face mai mult bine cu ceea ce știi. Descoperă de ce contează să fii mai mult decât un profesionist și cum poți aduce un impact real în jurul tău.
  • De la idee, la proiecte cu impact în comunitate. Fă trecerea de la concept la impact concret și află poveștile din spatele proiectelor care au ajutat comunități întregi.

 

_________________

Al doilea speaker este Radu Orghidan Global SVP of Data & AI Strategy la Endava.

Cu o carieră impresionantă în tehnologie și inovație, Radu ajută companiile să descopere noi oportunități prin AI și date. Deținător al unui doctorat în computer vision și al unui Executive MBA, Radu aduce o perspectivă globală și practică în tot ceea ce face. Este pasionat de inovație, schi, motociclism, călătorii și gastronomie.

Ce înveți nou de la Radu:

  • Despre progresul AI, privit prin prisma potențialului de a crea noi modele de business
  • Generative AI explicat prin exemple practice. Două studii de caz care demonstrează valoarea adăugată în domeniul asigurărilor (validarea documentelor și controlul calității) și în industria aeriană (gestionarea autonomă a interacțiunilor pe rețelele sociale)
  • Agenții AI autonomi reprezintă viitorul Generative AI. Aceștia contribuie la crearea de sisteme capabile de analiză a intențiilor, planificare și execuție, care stimulează redesenarea proceselor de afaceri.
  • AI ca avantaj competitiv. Provocarea nu constă în înlocuirea locurilor de muncă de către AI, ci în viteza cu care concurenții adoptă AI pentru a se menține în frunte.
  • Sfaturi practice. Cum să acționezi acum pentru a naviga cu succes în ecosistemul AI și a-ți asigura viitorul competitiv.

 

Structura evenimentului

  • Meet & Greet: O sesiune informală, în care participanții au ocazia să se cunoască, să discute și să-și stabilească primele legături profesionale.
  • Intro: Descrierea evenimentului și a temelor discutate.
  • Alexandru Oancea, Delivery Manager la Qubiz: Pay It Forward: Cum să-ți folosești cunoștințele pentru binele comunității
  • Radu Orghidan, Global SVP of Data & AI Strategy la Endava: Progresul AI, privit prin prisma potențialului de a crea noi modele de business
  • Dezbatere, Q&A: O discuție deschisă între Radu și comunitate, cu întrebări și intervenții din partea participanților.
  • Talent Match: Sesiune interactivă, în care participanții aflați în căutarea unui job își întâlnesc potențiali angajatori, într-un format rapid de tip matchmaking, facilitând discuțiile inițiale și crearea de legături profesionale.
  • Networking: O sesiune de networking relaxată, unde participanții vor avea parte de un exercițiu interactiv și vor aprofunda discuțiile începute, schimbând idei și contacte profesionale într-un cadru informal.

 

E posibil ca această structură să mai sufere mici modificări.

Data, locul și formatul

4 decembrie 2024, ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

O parcare disponibilă în aplicația yeParking este cea de la Biserica Penticostală Betania (vis a vis de CBC). Asigură-te că ai aplicația instalată în telefon înainte să ajungi la parcare, pentru că va trebui să achiți prima oră înainte de deschiderea barierei).

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

  1. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
  2. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
  3. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.
  4. Brillio – Ajută companiile Fortune 1000 să transforme provocările în avantaje competitive prin soluții digitale inovatoare.
  5. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
  6. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
  7. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
  8. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
  9. Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
  10. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

  • Ursus Breweries – cel mai mare producător de bere din România
  • HAP! de la Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
  • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
  • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
  • ZĂ KUP – brandul ce transformă trendul de consum al băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
Ce trebuie să știi
  • Intrare liberă, bazată pe înscriere.
  • 120
  • Limba română
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Alexandru Oancea – Delivery Manager la Qubiz și fondatorul platformelor BlooDoChallenge și Apartinator.ro

Radu Orghidan – Global SVP of Data & AI Strategy la Endava

 

Rezervă-ți locul la Cluj Business & Technology Club #7

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.