Cluj Business & Technology Club #4

Descoperă cum poți construi un business cu succes global de la 2 oameni de succes: Bogdan Lucaciu - Chief Technology Officer - Adore Me & Dragoș Dușe - Chief Executive Officer & Founder - Synaptiq.io
Cluj
23
 mai 2024
17:30–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Următoarea ediție Cluj Business & Technology Club va avea loc pe 23 mai 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight. Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie. Vrem să promovăm creativitatea in business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Conceptul

Bogdan Lucaciu

Chief Technology Officer – Adore Me

Bogdan Lucaciu conduce o echipă care creează tehnologia din spatele Adore Me – un brand de lenjerie intimă cumpărat de Victoria’s Secret cu 400 de milioane de dolari. Baza activă de clienți (de peste 1.2 milioane în 2022) și opțiunile platformei au fost cele care au atras Victoria’s Secret în această tranzacție.

Bogdan a absolvit Facultate de Automatică și Calculatoare și face programare de la vârsta de 8 ani. Fiind pasionat de tehnologie, scrie cod în cel puțin 20 de limbaje de programare. Bogdan este antreprenor pur-sânge și nu a fost niciodată angajat. În ultimii ani a fost un mentor și un coach foarte apreciat de către colegii săi, dar și de tinerii antreprenori din start-up-uri.

___

Dragoș Dușe

Chief Executive Officer & Founder – Synaptiq

Synaptiq este un start-up clujean care a reușit să inoveze la nivel internațional procesul de radioterapie folosit în tratamentul cancerului. În calitate de expert în învățare automată și cercetător pasionat, Dragoș a proiectat algoritmi de inteligență artificială pentru diagnosticarea cancerului la Institutul Național de Sănătate Publică și la Centrul German de Cercetare a Cancerului din Heidelberg.

După ce a dobândit înțelegere și expertiză din munca în cercetarea oncologică, a fondat Synaptiq, un start-up românesc care își propune să revoluționeze tratamentul cancerului cu ajutorul soluțiilor bazate pe inteligență artificială

Structura evenimentului

Invitații vor susține prezentări captivante și aplicate în domeniul leadership-ului, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Vom avea, de asemenea, momente de networking pentru a facilita schimbul de idei și construirea de conexiuni între membri.

 

Data, locul și formatul

Următoarea întâlnire a Cluj Business & Tech Club va avea loc pe 23 mai 2024, începând cu ora 17:30, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Ți-am pregătit linkuri de Google Maps care să te ajute să ajungi exact unde trebuie – cu mașina în GMaps, cu mașina în Waze, cu transportul public sau pe jos.

Cost de participare

Cu ocazia fiecărui nou eveniment pe care îl realizăm, încurajăm donațiile pentru o cauză care vorbește frumos despre educație, bun simț și accesibilitate. Datorită valorilor pe care le împărtășim, am ales să sprijinim Booktruck – biblioteca mobilă care duce lectura direct în locurile cele mai greu accesibile, în sate izolate și fără biblioteci, unde copiii au acum șansa să descopere și să se îndrăgostească de cărți. Cu o donație de 5000 euro, comunitatea SPOR adoptă un sat și face posibil ca Booktruck să aibă resursele necesare pentru a merge acolo lună de lună, timp de un an de zile, să le ducă cărți copiilor dintr-o anumită comună.

Donează și tu, aici.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

 1. Blankfactor – Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
 2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
 3. Cluj Business Campus – Reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival.
 4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice.
 5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei.
 6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe.
 7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.
 8. EnergoBit – O companie competitivă, puternică și de încredere în sectorul marilor jucători din domeniul energiei electrice.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

 • HAP! de la Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase
 • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă
 • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase
 • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media
 • Casa de Vinuri ZAIG – Vinuri cu istorie, ce creează o punte de legătură între generații.
 • ALCHEMICO – creează povești din natură, cocktailuri semnatură și experiențe senzoriale.
 • De la Ferma cu Omenie – brânzeturi din lapte natural, de la animale crescute cu dragoste
 • ZĂ KUP – Brand-ul ce transformă trend-ul  de consum a băuturilor cu primul sistem de pahare reutilizabile din România.
 • Gorgeous Villa – o oază de relaxare pentru tine și cei dragi.
Ce trebuie să știi
 • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
 • Maxim 160 de persoane.
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

Bogdan Lucaciu – Chief Technology Officer – Adore Me
Dragoș Dușe –
Chief Executive Officer & Founder – Synaptiq.io

 

 

 

Rezervă-ți locul la Cluj Business & Technology Club #4

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Niciun eveniment programat.
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.