Cluj Business & Tech Club decembrie 2023

Descoperă încotro se îndreaptă industria IT din Cluj, într-un panel cu oameni de excepție: Cătălin Coruțiu – CEO DevNest; Andrei Mocan – Managing Director Blankfactor Romania; Tudor Ciuleanu – Founder & CEO RebelDot, dar secretele din spatele a două afaceri de succes: Smilemobilul - the mobile dentistry company & ALLU - cultivator de alune românești.
Cluj
14
 decembrie 2023
18:00–
22:00
Cluj Business Campus - Cloudflight

Cui se adresează

Ne propunem să construim o comunitate a antreprenorilor și profesioniștilor care fac performanță în business și tehnologie.
Vrem să promovăm creativitatea in business, ideile curajoase, inovația și ambiția de a construi afaceri redutabile și remarcabile, din România, cu succes internațional.

Conceptul

PANEL: Industria IT din Cluj – cum stăm și încotro mergem?

Cătălin Coruțiu

CEO & Co-Founder at DevNest

Cătălin Coruțiu este antreprenor și profesionist IT cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Cu un background profesional și educațional divers, Cătălin a evoluat de la poziții tehnice, precum programator, către management, îndeplinind roluri de team lead, scrum master, project manager, delivery director și, în ultimii 3 ani, de co-fondator și CEO la DevNest.

Mai mult decât un simplu titlu, el crede în verbe care definesc activitatea sa – vede oameni, îi ajută să crească, oferă context și creează legături personale cu membrii echipei sale. În timpul liber, activitățile comune cu echipa includ râsul, jocurile și lucrul împreună, toate menite să aducă o viață profesională și personală cât mai plină de satisfacții. Cătălin consideră că una dintre cele mai importante abilități ale sale este comunicarea eficientă, fie că interacționează cu colegi din domeniul tehnic sau non-tehnic, colaboratori sau parteneri de afaceri.

___

Andrei Mocan

SVP of Delivery & Managing Director, Blankfactor Romania

În perioada 2008-2023, Andrei a condus diverse divizii de livrare ale Endava în Statele Unite al Americii, zona DACH, Europa de Nord și Orientul Mijlociu & Africa, incluzând poziții de Managing Director pentru Europa de Nord, respectiv pentru Orientul Mijlociu & Africa. Andrei face parte din Advisory Board la Aggranda, ajutând la lansarea unor produse și servicii inovatoare in zona de RPA și la Transilvania Executive Education, furnizor național de programe de formare pentru top management, incluzând și două programe EMBA în parteneriat cu Hull Business School și Buckingham University.

Andrei este, de asemenea, implicat în mediul academic, fiind profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai începând cu 2018 și cadru didactic activ între 2006 și 2017. A avut și un rol în cadrul Camerei de Comerț Româno-Britanică, fiind Director între 2016 și 201 și contribuind la promovarea comerțului și investițiilor bilaterale.

___

Tudor Ciuleanu (Tudi)

Fondator și CEO RebelDot

Tudor Ciuleanu, cunoscut și ca Tudi, a fondat RebelDot în 2018, o companie care a cunoscut o creștere rapidă, recunoscută în FT1000 în 2023, si cunoscută pentru proiectarea și construirea de produse digitale inovatoare la nivel global. Cu o experiență antreprenorială de peste 13 ani, Tudi a inițiat și Rebel Ventures, un proiect menit să sprijine startup-uri prin finanțare și expertiză tehnică.

Prin acestă inițiativă, Tudi a contribuit la dezvoltarea a peste 20 de startup-uri, consolidând astfel ecosistemul de inovație și antreprenoriat. În afara lumii businessului, Tudor își exprimă pasiunea pentru aventură prin activități pline de adrenalină și se bucură să exploreze experimente distractive alături de cei doi copii ai săi.

___

În plus, descoperim două povești de succes din mediul de afaceri privat, ca sursă binemeritată de inspirație:

Maximilian Ilea

Founder of Smilemobilul – the mobile dentistry company

Maximilian Ilea a absolvit Facultatea de Stomatologie din Târgu Mureș în 2021. În prezent, își desfășoară activitatea de cercetare pentru doctorat în aceeași instituție, fiind, concomitent, și medic rezident în specializarea Parodontologie. Alegerea de a se implica în antreprenoriat a fost una spontană și firească, fără a sta prea mult pe gânduri; a simțit pur și simplu că trebuie să facă acest pas.

Smilemobilul este prima clinică dentară mobilă din România, digitalizată și dotată cu cele mai performante echipamente ale momentului. Smilemobilul aduce serviciile de stomatologie la sediu, permițând companiilor să salveze între 3 și 5 zile/angajat/an.

___

Horațiu Buzgău

Founder & Chief Executive Officer at ALLU

Tema abordată în cadrul evenimentului: Farm-to-Fork: de la teorie la practică

Horatiu Buzgău a fost admis în programul de masterat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Business a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, pe care l-a finalizat cu succes în 2021. În prezent, este student la doctorat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la aceeași universitate, axându-se pe domeniul Marketingului.

În paralel cu evoluția sa academică, Horatiu și-a urmărit pasiunile în domeniul afacerilor. Un loc special în lista sa de pasiuni este ocupat de compania familiei, din domeniul agriculturii, pe care a decis să o sprijine începând cu anul 2017 în calitate de Consultant de Afaceri. Acesta se implică periodic în strategia de dezvoltare a afacerii și în luarea deciziilor administrative. Încă din primul său an de facultate, Horatiu a înființat propria afacere, beneficiind de finanțare europeană și implementând idei creative.

Gândul care îl motivează constant este „Nu este ușor să lupți, dar este plăcut să câștigi”, oferindu-i puterea și curajul necesar pentru a progresa și pentru a-și depăși limitele personale.

___

Explorăm actualitatea mediului de business, tendințele  cele mai importante și analizăm împreună transformarea continuă a conceptului de leadership. Vom analiza impactul conducerii eficiente asupra modului în care organizațiile înțeleg și își gestionează echipele.

Ne propunem să construim o comunitate regională de lideri, specializați în dezvoltarea culturii organizaționale și în construirea relațiilor solide cu angajații și toți stakeholderii. Vom crea un spațiu de învățare continuă, unde ideile și experiențele vor fi împărtășite, iar membrii vor avea oportunitatea să se dezvolte în mod constant. Totodată, credem că împreună suntem mai puternici, de aceea rezervăm de fiecare dată timp la finalul fiecărei întâlniri pentru sesiuni de networking, care să faciliteze crearea de relații și parteneriate.

 

Structura evenimentului

Invitații vor susține prezentări captivante și aplicate în domeniul leadership-ului, urmate de sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri. Vom avea, de asemenea, momente de networking pentru a facilita schimbul de idei și construirea de conexiuni între membri.

 

Data, locul și formatul

Prima întâlnire a Cluj Business & Tech Club va avea loc pe 14 decembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Cluj Business Campus – Cloudflight (Strada Henri Barbusse 46).

Întâlnirile Cluj Business & Tech Club vor avea loc la intervale de cinci-șase săptămâni, fiind organizate ca sesiuni de învățare informală și socializare.

Cost de participare

Intrare este liberă, fiind bazată pe înscriere prealabilă. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții, pe baza compatibilității lor cu specificul și obiectivele comunității.

Ne propunem ca în tot ceea ce facem să creăm un impact pozitiv dincolo de eforturile noastre profesionale, așadar încurajăm donațiile către cauze sociale. De această dată, ne dorim să susținem inițiativa lui Victor Miron, cu al său Booktruck, care duce educația și cultura și pe drumurile mai greu accesibile.

Booktruck

Avem nevoie de 100 000 de euro pentru a achiziționa a treia bibliotecă pe roți, de data aceasta vrem să fie una electrică. Așa, încă 2 000 de copii din zona rurală, vor putea împrumuta cărți, se vor întâlni cu actori, scriitori, sportivi, fotografi, artiști, IT-iști, o mulțime de alte profesii care le pot influența viitorul, vor putea vedea spectacole de teatru de păpuși, proiecții de filme.

 

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își exprimă acordul în acest sens, conform GDPR.

Parcare

Recomandăm utilizarea transportului public sau a parcărilor publice din zonă.

Alte informații utile

Evenimentele SPOR nu ar putea avea loc fără susținerea sponsorilor:

  1. Blankfactor  Lider global în inovație digitală pentru fintech-uri și procesatoare de plăți.
  2. Cloudflight – Unul dintre cei mai mari lideri globali de servicii de transformare digitală pentru industrii.
  3. Cluj Business Campus – Include clădirea în care ne aflăm azi și reunește servicii de business și after business într-o zonă centrală, dar liniștită. Și poate arată ca un birou, dar se simte ca un festival. 
  4. DevNest – Este compania de software pasionată de oameni, idei și expertiză digitală, cuibul unde oamenii se află în centrul tuturor acțiunilor și proiectelor și în care cresc curajos și în siguranță cariere și soluții tehnologice. 
  5. RebelDot – Echipa de strategi, designeri și ingineri software gata să-ți transforme ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei. 
  6. Hosterion – „Gardianul” de încredere al tuturor platformelor noastre, cu experiența de peste 18 ani în oferirea de servicii de găzduire web, servere dedicate și servicii conexe. 
  7. Iron Mountain – Companie globală dedicată stocării, protejării și managementul informațiilor și activelor.

 

Suntem extrem de recunoscători și sperăm să vă bucurați de bunătățile și experiențele pregătite de partenerii noștri:

  • Tata Vlad cu batoanele lui pe cât de delicioase tot pe-atât de sănătoase;
  • Fornetti, care ne țin și de foame și de poftă;
  • Allu cu colțul de degustare de ronțăieli sănătoase, bio și extrem de gustoase;
  • Adalbert Dohotariu, pentru imortalizarea momentelor;
  • qbd advertising care au grijă de designul paginilor noastre din social media.
  • Produse Moldovenești ca facilitator al discuțiilor din sesiunea de Networking

 

Acest eveniment este organizat de SPOR – Școala pentru oameni responsabili.

Dacă dorești să participi, completează formularul de mai jos.

Mai multe informații la info@scoalaspor.ro.

Ce trebuie să știi
  • Intrare liberă, bazată pe înscriere. Încurajăm donațiile către cauze sociale.
  • Maxim 160 de persoane.
  • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
  • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.
Cine sunt invitații

PANEL : Industria IT din Cluj – cum stăm și încotro mergem?

  • Cătălin Coruțiu – CEO & Co-Founder at DevNest
  • Andrei Mocan – SVP of Delivery & Managing Director, Blankfactor Romania
  • Tudor Ciuleanu – Fondator & CEO RebelDot

___

Maximilian Ilea – Founder of Smilemobilul – the mobile dentistry company
Horațiu Buzgău – Founder & Chief Executive Officer at ALLU

Rezervă-ți locul la Cluj Business & Tech Club decembrie 2023

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Cluj
2024
9
oct.
Wellbeing vs. burnout. Ce Rost are sănătatea mintală la locul de muncă în România?
2024 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.