CLUJ NAPOCA

SUSPENDAT

09.00 – 18.00

Silicon Forest Central Park

Durata, locul și formatul

Workshop interactiv și practic de o zi, Vineri 24 aprilie între orele 09.00 – 18.00, Silicon Forest Central Park, Str. Deva nr. 1-7 (la 200 de metri de Chios Parcul Central).

Parcare: recomandăm parcarea subterană de la BTArena – Polivalentă, la circa 400 metri de Silicon Forest.

Grupa

Minimum 12 cursanți, maximum 20 de cursanți.

Trei locuri la curs sunt oferite de Școala SPOR, ca bursă subvenționată 100%, pentru tineri profesioniști, absolvenți sau studenți.

Limba de comunicare

Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba engleză română (70%) și limba engleză (30%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.

Cost de participare

Early Booking: 550 de lei
(include cafea, ceai, apă, snacks).

Pentru grupuri de 3 sau mai multe persoane din aceeași organizație, solicitați o ofertă personalizată trimițând un e-mail la info@scoalaspor.ro. Organizatorul este ONG și emite factură (fără TVA).

Rezervarea locului este confirmată după plata integrală a taxei de participare. Taxa de participare se returnează în proporție de 50% dacă participantul anunță cu minim 48 de ore înainte de eveniment că nu ajunge la curs și nu dorește programarea la o sesiune ulterioară a aceluiași curs.

Burse

Școala SPOR acordă trei burse integrale – acces gratuit la curs, pentru studenți și profesioniști care nu au posiblitatea de a plăti taxa de curs.

Pentru a aplica la burse: trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de motivație la info@scoalaspor.ro până la data de 15 aprilie 2020.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își vor exprima acordul în scris în acest sens, conform GDPR.

Andrei Adam

Andrei Adam

Andrei Adam are o experiență bogată în product development, o experiență acumulată în companii și industrii dintre cele mai diverse (Accenture – payments, PaddyPowerBetfair – gambling, hipMenu – food delivery, 3 Pillar Global – pharma). Cariera în industria IT i-a fost precedată de o perioadă de 10 ani cu roluri în industria bancară (BT, ABN AMRO, BRD).

A publicat o carte cu caracter introductiv în lumea dezvoltării de produs, a publicat două cărți cu povești în versuri pentru copii, este pasionat de product management, de scris și fotografie.

La Școala SPOR, Andrei Adam susține programele educaționale de Product Management.