Product Management

Product Management 1.0.1. - Introducere în Dezvoltarea Produselor

Curs introductiv în Dezvoltarea unui Produs sau Serviciu, în industria IT sau orice alt sector, destinat tuturor celor care țintesc o carieră ca Product Owner, Business Analyst, Product Manager, Project Manager, un rol de sales sau marketing în relație directă cu clienții sau pur și simplu vor să dezvolte un produs sau un serviciu.
Iași
7
 iunie 2021
09:00–
19:00
Hotel La Castel Iași - Terasă acoperită și încălzită, în aer liber
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Cui se adresează

Acest curs de inițiere este destinat tuturor celor care își doresc o carieră ca Product Owner, Business Analyst, Product Manager, Project Manager, un rol de sales sau marketing în relație directă cu clienții sau pur și simplu vor să dezvolte un produs sau un serviciu care are componente digitale importante. Cursul te va ajuta să înțelegi și să practici managementul de produs, fie că ești într-un moment de reorientare profesională și vrei o carieră într-o astfel de meserie, fie că urmărești doar aprofundarea cunoștințelor, fiind la început de drum într-un rol de business în industria IT.

Cursul îți este de folos la fel de bine și dacă ai un proiect personal și vrei să te așezi în piață într-un mod profesionist, sau dacă te gândești să pornești un start-up. Un produs poate fi orice, de la o carte, până la organizarea unei petreceri, sau chiar o persoană. Obiectivul cursului este să ofere o viziune completă, corectă și coerentă asupra dezvoltării de produs, parcurgând totodată prin exercițiu toate etapele, astfel încât la final participanții să fie mai bine informați și conștienți de pașii pe care îi au de făcut pentru a-și atinge obiectivele.

Conceptul

Curs introductiv în Dezvoltarea unui Produs, în industria IT sau orice alt sector, într-o abordare profundă, pragmatică și profesionistă în care aspectele teoretice sunt armonizate cu aplicații practice și mult bun simț.

Trecem împreună de la definiție la strategie, de la roluri la tactici de abordare, de la nevoie la metodologii care să ajute implementarea și, nu în ultimă instanță, de la motivație la rafinamentul proceselor de gândire.

Cursul combină teoria și practica, în egală măsură. Prezentarea detaliată a informațiilor teoretice despre Product Management este însoțită de aplicații practice, studii de caz, dezbateri și exerciții individuale și de echipă. Participanții primesc în timpul cursului și la final un set de instrumente de lucru și o mini-bibliotecă de resurse auxiliare și de documentare.

Acest curs și Cartea “Building Product Management Fundamentals – Outlander’s Guide to The World of Product” pe care participanții la curs o vor primi gratuit, sunt rezultatul a șase ani de practică profesională și documentare continuă în ceea ce privește dezvoltarea de produs.

Tranziționând către IT după un deceniu de banking, Andrei Adam a fost pe rând Business Analyst, Product Owner, apoi Product Manager, dezvoltând produse digitale globale în diverse industrii și sectoare economice, pentru companii ca Accenture, PaddyPowerBetfair sau 3PillarGlobal.

Structura cursului

Modulul 1 – 09.00 – 10.30:

 • Product 1.0.1.: what, why, who, how?
 • Design think your way across: empathize, define, ideate, prototype, test.

 

Modulul 2 – 11.00 – 13.00:

 • Common sense as a weapon of choice: methodologies, values, roles, artifacts.
 • Requirements: business acumen, context, approach, tactics.

Pauză de prânz – 13.00 – 14.30

 

Modulul 3 – 14.30 – 16.00:

 • Refinement: processes, ceremonies and artifacts.
 • Backlog: business value, prioritization, dealing with risks and changes.

 

Modulul 4 – 16.30 – 18.00:

 • Stakeholders: definition, types, identification, mapping.
 • A taste of the skill set: mindset, emotional intelligence, mind mapping.

 

Opțional – 18.00 – 21.00 – Discuții informale, dezbateri, tips & tricks.

Fiecare modul se încheie cu o sesiune practică. Prin intermediul acestor sesiuni, participanții vor crea un produs propriu până la finalul cursului, trecând astfel prin toate etapele într-un mod aplicat, deschis și educativ.

Programul include pauze de cafea și relaxare. Pauza de prânz durează 90 de minute, masa de prânz nu este inclusă în prețul cursului.

Data, locul și formatul

Curs interactiv introductiv, cu durata de o zi.

Luni 7 iunie 2021, între orele 09.00 – 18.00, pe terasa acoperită în aer liber a Hotelului La Castel din Iași – Aleea Mihail Sadoveanu Nr. 54, Iași.

Spațiul destinat cursului este închiriat exclusiv pentru acest eveniment, la acest program participă maxim 20 de cursanți.

Ce trebuie să știi
750
Lei
 • Early booking – 750 lei, valabil pentru înscrieri până la data de 30 Mai 2021. Preț întreg: 1000 lei, valabil între 31 mai și 7 iunie 2021.
 • Minimum 10 cursanți, maximum 15 de cursanți
 • Conținutul cursului și al materialelor multimedia oferite este în limba română (75%) și limba engleză (25%), participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel minim B1.
 • Detalii suplimentare: solicitați prin e-mail la info@scoalaspor.ro.

Cost de participare

Early booking – 750 lei, valabil pentru înscrieri până la data de 30 Mai 2021. Preț întreg: 1000 lei, valabil între 31 mai și 7 iunie 2021. Costul include apă, cafea, ceai, snacks, materiale didactice și consumabile.

Organizatorul este ONG și emite factură (fără TVA).

Rezervarea locului este confirmată după plata unui avans de 25% din costul de participare.

Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat  se returnează în proporție de 100% în cazul în care evenimentul se anulează. Avansul achitat pentru rezervare și/sau costul de participare deja achitat se returnează în proporție de 50% dacă participantul anunță cu minim 7 zile calendaristice înainte de eveniment că nu ajunge la curs.

Locurile rezervate sunt transmisibile, participanții pot fi înlocuiți în orice moment, înainte de începerea cursului.

Burse

Școala SPOR acordă două burse integrale – acces gratuit la curs, pentru studenți, profesori sau profesioniști care nu au posibilitatea de a plăti costul de participare. Pentru a aplica la burse: trimiteți un CV și o scurtă scrisoare de motivație la info@scoalaspor.ro până la data de 15 Mai 2021, menționând cursul, localitatea și data cursului la care solicitați bursa.

Înregistrare foto și video

Evenimentul va fi filmat (parțial) și fotografiat, iar materialele rezultate vor fi utilizate pentru producția unor materiale de promovare, prezentare în mass media și pentru arhiva Școlii SPOR. Participanții își vor exprima acordul în acest sens, conform GDPR.

Condiții de securitate sanitară

Evenimentul are loc în aer liber, pe o terasă complet acoperită, iar numărul participanților la curs este de maxim 20 de persoane. Participanții vor fi așezați la distanță de minim doi metri unul de celălalt, iar trainerul va sta la o distanță de minim 3 metri de orice participant, conform cerințelor legislației specifice perioadei de pandemie. La nevoie, trainerul va avea la dispoziție microfon și instalație de sonorizare.

Toate interacțiunile din cadrul programului vor evita contactul fizic între participanți și vor respecta distanțele și condițiile de siguranță stabilite de autorități. Toate produsele alimentare și răcoritoare oferite vor fi ambalate și consumate individual. Spațiul de curs are grup sanitar dedicat și minim două căi de acces exclusive. În zilele de desfășurare a cursului, terasa este rezervată în exclusivitate pentru acest curs, niciun alt eveniment nu este programat în respectivul spațiu. Participanții și organizatorii vor respecta cu strictețe toate regulile de securitate sanitară și limitare a interacțiunilor care sunt în vigoare la data evenimentului.

Condiții legale speciale

În condițiile puțin probabile în care autoritățile vor interzice sau vor restricționa desfășurarea evenimentului la data, orele și locația precizate, evenimentul va fi reprogramat cu prioritate, în format fizic. Dacă nu va fi posibilă organizarea cursului în format fizic, cursul va fi livrat online, într-o serie de trei întâlniri online cu durata de 3 ore fiecare, programate în zile și ore stabilite de comun acord cu cursanții. Toate sesiunile derulate online vor fi înregistrate video-audio și vor fi puse la dispoziția participanților. Evenimentul se anulează doar în condiții excepționale (interdicție legală explicită sau indisponibilitatea de lungă durată a titularului cursului).

Gazdele acestui program

Andrei Adam are o experiență bogată în product development, acumulată în dezvoltarea de produse și servicii pentru companii și industrii dintre cele mai diverse (Accenture – payments, PaddyPower Betfair – gambling, hipMenu – food delivery, 3 Pillar Global – pharma, online media, education).

A fost Product Manager al hipMenu, cea mai îndrăgită și performantă platformă de food delivery dezvoltată la Cluj Napoca de o echipă de inovație digitală locală, achiziționată ulterior de FoodPanda. Cariera în industria IT i-a fost precedată de o perioadă de 10 ani cu roluri în industria bancară (BT, ABN AMRO, BRD).

A publicat o carte cu caracter introductiv în lumea dezvoltării de produs, a publicat două cărți cu povești în versuri pentru copii, este pasionat de product management, de scris și fotografie.

La Școala SPOR, Andrei Adam susține programele educaționale de Product Management.

Rezervă-ți locul la Product Management 1.0.1. – Introducere în Dezvoltarea Produselor – Iași – 7 iunie 2021

Dacă ești interesat(ă) de acest eveniment, te rugăm să completezi acest formular.

Datele tale personale și de contact vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Școlii SPOR și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea și dezvoltarea acestui program educational.

DETALII CURSANT
DETALII FACTURARE
Școala SPOR

Celelalte evenimente programate la Școala SPOR

Cluj Napoca
2021
10
mai

Product Management 1.0.1. - Introducere în Dezvoltarea Produselor

Curs introductiv în Dezvoltarea unui Produs sau Serviciu, în industria IT sau orice alt sector, destinat tuturor celor care țintesc o carieră ca Product Owner, Business Analyst, Product Manager, Project Manager, un rol de sales sau marketing în relație directă cu clienții sau pur și simplu vor să dezvolte un produs sau un serviciu.
Andrei Adam
Cluj Napoca
2021
11
mai

GDPR într-o zi, de la zero la conformitate. Inițiere în Data Protection.

GDPR într-o zi, de la zero la conformitate. Inițiere în secretele profesiei de Data Protection Officer. Acest curs vă va trece prin toate etapele unui proiect de conformitate la GDPR, pe baza experienței de lucru cu peste 100 de clienți și este un prim pas foarte potrivit de parcurs, dacă vreți să alegeți o carieră de Data Protection Officer.
Tudor Galoș
Cluj Napoca
2021
12
mai

Planificare strategică în Business

Vii cu o problemă de afaceri și pleci cu un plan clar. O zi de training intensiv pentru antreprenori și top manageri. Planificarea Strategică te ajută să îți duci afacerea de la stadiul de supraviețuire în stadiul de companie organizată, pregatită să facă bani și să se dezvolte pe termen lung.
Florin Șomodi
Cluj Napoca
2021
18
mai

Employer Branding 100% Masterclass

Masterclass pentru antreprenori, manageri și specialiști. Framework, strategie, principii, metode, instrumente, tendințe, KPIs și acțiuni tactice necesare definirii, implementării și managementului Brandului de Angajator.
Doru Șupeală
Cluj Napoca
2021
19
mai

Cuvinte care conving: Creative Copywriting

Un curs de scriere creativă care prilejuiește o călătorie fascinantă și educativă în lingvistică, semiotică, psihologie, sociologie și antropologie, totul condimentat cu mult umor.
Florin Dumitrescu
Breb, MM
2021
20
-23
mai

Festivalul de Marketing de la Breb

Despre strategie, branding, creativitate, copywriting, digitalizare, automatizare, personalizare și inovație în marketing într-un eveniment unic și exclusiv, cu doar 20 de participanți. Învățăm, exersăm, dezbatem și povestim.
Andrei Cismaru
Cluj Napoca
2021
24
-25
mai

Brand Strategy Masterclass

De la Brand Strategy la Creative Execution – Transformă-ți brandul într-un succes de piață Masterclass de două zile pentru antreprenori, top manageri și profesioniști din Marketing și Advertising.
Mihai Bonca
Cluj Napoca
2021
26
mai

Talent Academy - Advanced level

A micro-MBA for HR professionals. Internationally - accredited Program for Human Resources & Talent Specialists, Executives, and Managers.
Andrew Taylor

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed