Creștem Lideri Liberi

Oameni integri, creativi și liberi

Înființată la Cluj în 2019, Școala SPOR creează experiențe educaționale și programe de training, audit și consultanță.
Creștem Lideri. Construim Viitor.

Au participat la cursurile SPOR
Pentru oamenii responsabili prezenți în viitor

SPOR este o școală informală de business, inovație și leadership

Oferim cursanților informație concretă și experiență practică, dublate de un fundament teoretic consistent, totul organizat în module scurte și intense, construite modern, pragmatic și 100% interactiv și prezentate de specialiști experimentați și cu bună reputație.

Lucrăm în sesiuni publice sau private, în evenimente cu acces liber sau plătit și, la cerere, în proiecte personalizate pentru clienți individuali sau organizații.

Am creat Școala SPOR pentru toți oamenii care vor, pot și caută să aibă spor.

Evenimentele următoare

Ce urmează la Școala SPOR

Ne străduim să aducem evenimentele Școlii SPOR și în orașul tău. Vezi ce urmează în perioada următoare și alege un curs care îți poate îmbunatăți performanța în carieră.

Cluj
2023
11
dec.
2 invitați de excepție: Adrian Florea, Founding Partner Trend Consult Group, autor al cărții STELL*R și Liana Precup, HR Manager Evozon. Dacă vrei să fii un game changer în HR, te așteptăm să te alături comunității noastre!
Cluj
2023
14
dec.
Descoperă secretele din spatele a două afaceri de succes: Smilemobilul - the mobile dentistry company & ALLU - cultivator de alune românești, dar și încotro se îndreaptă industria IT din Cluj, într-un panel cu oameni de excepție: Cătălin Coruțiu – CEO DevNest; Andrei Mocan – Managing Director Blankfactor Romania; Tudor Ciuleanu – Founder & CEO RebelDot.
Creștem lideri - oameni integri, creativi și liberi

Programe Educaționale

Un nou model de workshop, care oferă inițierea în domeniul Data Protection pentru toți cei interesați de o carieră în sectorul legalității și securității prelucrării datelor.
Tudor Galoș
A micro-MBA for HR professionals. Internationally accredited certification programme, developed in partnership with the University of Suffolk – delivered by Professor Andrew Taylor – Senior Lecturer at Staffordshire University.
Andrew Taylor
Workshop pentru profesioniști și practicieni. Grupați în trei echipe, analizăm, (re)construim și comunicăm Brandul de Angajator pentru organizații reale sau fictive alese de participanți. Metoda 5D: Discover – Design – Develop – Deliver + Differentiate.
Doru Șupeală
Un curs despre mentalitatea copywriterului și mintea sa creativă, care prilejuiește o călătorie fascinantă și educativă în lingvistică, semiotică, psihologie, sociologie și antropologie, totul condimentat cu mult umor.
Florin Dumitrescu
O zi de workshop care oferă o abordare sintetică a Calității în Software. Structura teoretică a cursului este dublată de o serie consistentă de exerciții și studii de caz.
Monica Chiș
Conferințe publice, educație informală și interactivă. Creștem Lideri. Construim Viitor. Aducem în fața publicului personalități excepționale, lideri autentici cu idei valoroase și experiențe interesante, împărtășite prin dezbatere și interacțiune.
Costin Dămășaru
Două zile de workshop care asigură o abordare strategică, integrală și integrată a Calității în Software. Obținerea calităţii unui produs software nu se realizează numai prin testare, ci orientarea spre calitate este necesară încă din fazele inițiale de definire a proiectului.
Monica Chiș
Tabără de Creativitate și Inovație, un experiment rar și o experiență unică de evadare din rutină și explorare profundă în lumea imaginației.
Anabela Luca
Comunitate profesională care susține și promovează practici inovatoare și sănătoase pentru dezvoltarea organizațiilor, organizând evenimente informale de învățare și socializare. Dacă vrei să fii un game changer în HR, te așteptăm să te alături comunității noastre!
Primii pași corecți în Product Management: cum să devii un Business Analyst sau Product Owner de succes.
Andrei Adam

Doru Șupeală despre Școala SPOR

EBS Radio Cluj 29 ianuarie 2020
Testimoniale

Ce spun cursanții Școlii SPOR

Sponsorii SPOR

Sponsorii sprijină direct misiunea noastră socială și programele educaționale SPOR. Datorită sponsorilor noștri, putem oferi mai multe locuri subvenționate integral sau parțial, pentru studenți și tineri profesioniști care doresc să participe la evenimentele noastre. Le mulțumim pentru generozitate și responsabilitate.

Valorile noastre

Noi credem înainte de toate în Libertate, Integritate și Creativitate.

Libertate

Energia schimbării

Integritate

Garanția credibilității

Creativitate

Sursa progresului

Ce am scris recent

Articole pentru oamenii responsabili

2023 © Școala SPOR. Website built by Tailored Layouts.